Doplnky výživy na zlepšenie sústredenia detí
Ahojte. Chcela by som sa spýtať či máte nejaké dobré skúsenosti s nejakými doplnkami výživy, ktoré by podporili sústredenie. Dcéra nastúpila do školy a má problém so sústredením pri učení. Je veľmi živá a to sa odráža aj na správaní v škole. Máte nejaký tip napr. omega 3 alebo niečo u Vás fungovalo? Samozrejme chápem, že je to individuálne, ale tak rada si prečítam vaše postrehy a skúsenosti.
Ďakujem za reakcie.
@anonym_autor zredukovať sladkosti na minimum, sladké nápoje zrušiť úplne a trénovať pozornosť v spolupráci s psychologom
@anonym_autor zredukovať sladkosti na minimum, sladké nápoje zrušiť úplne a trénovať pozornosť v spolupráci s psychologom
@anonym_da9f18 este by som doplnila zredukovat vonkajsie vnemy cize ak dieta ma robit domacu ulohu tak vypnut radio, ked sa veceria, tak nie pri televizii a pod.
@anonym_da9f18 este by som doplnila zredukovat vonkajsie vnemy cize ak dieta ma robit domacu ulohu tak vypnut radio, ked sa veceria, tak nie pri televizii a pod.
@zuzikak súhlasím, žiadny mobil a tablet, TV minimálne a veľa pohybu vonku
@zuzikak súhlasím, žiadny mobil a tablet, TV minimálne a veľa pohybu vonku
@anonym_da9f18 mobil a tablet jej nedávam vôbec, telku vidí max hodinu za deň....a vonku sme mimo učenia a školy skoro stále, keď počasie dovolí 🤷♀️
@anonym_da9f18 mobil a tablet jej nedávam vôbec, telku vidí max hodinu za deň....a vonku sme mimo učenia a školy skoro stále, keď počasie dovolí 🤷♀️
@anonym_autor aj telku zrušiť, hodina denne na 6 rocne dieťa je vela. A uz vobec netreba pravidelne.
Občas.
Ja ked som doma tak deťom zapnem možno raz do mesiaca, je milión iných aktivít ktoré sa dajú robiť.
Skúste spolu niečo vytvárať, stavať lego a veci ktoré trvajú dlhšie a stále pridávať čas...aj takto môžete trénovať sústredenosť.

Equazen