icon

Dva dni vysoké horúčky a dnes výsyp. Ide o šiestu chorobu?

ishkaa
25. júl 2022

Baby typicky priebeh,dva dni vysoke horucky,dnes vysyp ale zvlastny..robia sa jej az mapy splyva to..mali ste niektora takyto? Dr o nas vie,zajtra k nej ideme.teraz uz bez teploty..iba tvar a krk.

Dva dni vysoké horúčky a dnes výsyp. Ide o šiestu chorobu?
domka222
25. júl 2022

Moja mala tiež skôr fľaky. Najprv tvár, druhý deň už aj chrbát a brucho

ishkaa
autor
25. júl 2022

@domka222 och dakujem uz som zacala panikarit ci to nieje alergia na nieco..za ako dlho vam to zmizlo?

54tinka54
25. júl 2022

@ishkaa áno syn to mal tiež takto a bola to šiesta choroba. Na ďalší deň to mal už aj na trupe a to boli úplne drobné bodky, skoro neviditeľné. Zmizlo to do týždňa.

ishkaa
autor
25. júl 2022

@54tinka54 dakujem ja som len zneistila ze sa to tak zlieva aniesu to vyslovene vyrazky..aj jej sa to uz siri pomalicky na ruky a brusko ale su viditelne

ishkaa
autor
25. júl 2022

@domka222
@54tinka54 baby este otazka zmizli vam po vysype ihned teploty? Lebo teda my zase 38...

domka222
25. júl 2022

@ishkaa neviem ako dlho cca 3 dni? Moja ale mala horúčky fakt že ku 40. Na tretí deň klesli a keď sa objavil výsyp teplotu už nemala

ishkaa
autor
25. júl 2022

@domka222 dakujem..nasa detska si nieje ista pre ten divny vysyp,hadam to bude len toto..

ishkaa
autor
25. júl 2022
horskaholka
13. jan 2025

Ahoj, čo to nakoniec bolo? Tá šiesta?

ishkaa
autor
16. jan 2025

@horskaholka nedozvedeli sme sa 🙂 detska sa priklanala ku alergickej reakcii,mala ale nejedla nepila nic nove ani s alergenmi takze skor si myslim ze to bola ta siesta