icon

Ekzém na rúčke - liečba

slavkap2
19. okt 2022

Dobrý deň, už dávnejšie som tu hľadala pomoc ohľadom ekzemu, ktorý mal synček na rúčke. Vyhľadali sme rôznych lekárov a všade nám boli predpísané masticky s atb a kortikoidmi, čo zabralo, ale len na chvíľu, a potom sa to zasa zhoršilo. Skúsili sme rôzne značky (LR, forever, biodermu…) a bezúspešne. Až mi jedna pani dala kontakt na pána Kendera (EPAM), ktorý sa zaoberá tibetskou medicínou. Malemu sa z vonku ručka krásne hojí, neplače, že ho to boli. Samozrejme v liečbe naďalej pokračujeme, ale tieto pokroky sú pre nás úžasne a preto sa chcem podeliť. Pán Kendera je jeden neskutočne mily a ochotný pán.
Veľa ste mi písali vtedy, že keď sa mi podarí to vyliečiť , nech napíšem čo pomohlo. Tak chcem takto hromadne dať info 🙂. Cesta bola náročná, veľakrát som bola zúfalá, ale výsledok stojí zato.
Nie je to reklama, ja toho pána osobne nepoznám len chcem napísať, že on nam pomohol. A možno veľa z vás je v takej situácii ako sme boli i my 🙂

Ekzém na rúčke - liečbaEkzém na rúčke - liečbaEkzém na rúčke - liečba
nikpa
19. okt 2022

@slavkap2 hojí sa mu to naozaj pekne ale otázka dokedy. Pri ekzéme treba hľadať primárny problém ktorý ho spôsobuje lebo sa bude stále vracať. Tiež tým prechádzame ale už sme zrejme prišli na ten primárny zdroj tak dúfam, že uz ekzém viac neuvidím 🙈

slavkap2
autor
19. okt 2022

@nikpa toto je liečené dva týždne. Pred nami sú ešte min 3 mesiace. Pre nás to je úplný úspech lebo takto to nebolo od žiadneho lekára, keď nerátam kortikoidy. A ovsem ekzém ide z vnútra, preto sa mu čistí tenké črevo a pečeň 🙂