icon

Enterina probiotiká a zápcha

ninka1609
19. nov 2018

Ahojte dcerka od piatka skoncila na atb....dr. kazal kupit aj tieto probiotika...davam jej pol.flasticky rano a p vecer pred pouzitim atb....np problem je v tom ze dcerka od vtedy nekakala..a vravi ze ju boli brusko na nočník sadne tlačí ale nic nevijde....ako ja nvm nemam to radsej vysadit? Dakujem

pininka
19. nov 2018

@ninka1609 ja som enterinu dávala na hnačky, lebo sú tam čučoriedky a to upcháva. Treba dať piť čistý pomarančový džús, naj s dužinou.

ninka1609
autor
19. nov 2018

@pininka takze to mam vysadit? Atb berie az do stredy netreba jej to uz dat?

bubinko1506
19. nov 2018

Moji ich mali pri hnačke- Tak ich zapieklo, že som im musela dať glycerinovy capik. Vyhodila som ich

pininka
19. nov 2018

@ninka1609 nám veľmi pomohli ale ozaj len na hnačku, ja by som dala.ine probiotika

3009
19. nov 2018

Probiotika treba dávať, ale nie tieto. Treba ísť kúpiť iné.

ninka1609
autor
19. nov 2018

@3009 pytala som sa ho ze ci mam kupit ine vravel nie ze tieto

ninka1609
autor
19. nov 2018

@bubinko1506 bože....potom človek rieši problémy ,ked im to dr naordinuje

pininka
19. nov 2018

@ninka1609 čo ti budem písať, my sme utekali na pohotovosť, dcérka sivá hnačka, nikdy som takú nevidela, do toho vysyp. Ona že z čoho má vysyp, reku keby som vedela netrepem sa sem. Dala jej ďalšie ATB bez akéhokoľvek dôvodu,či nejakého bližšieho vyšetrenia a že treba ísť na vyter. Dnes sme boli u našej žiadne ATB jej nemám davat, dieťa, dala jej nejaký sirup na hnačku a vracanie, zobrala výter. Ale stále je záhada z čoho je taká červená a len na tvari. Neviem či sa nedám na medicínu, lebo keď niečo nezapadá do tabuliek, každý iba kŕči plecami.

evitka83
19. nov 2018

@ninka1609 skor by som dala probacin atb, nie enterinu, zapeka z nej, alebo probiofix, infant dophilus

ninka1609
autor
20. nov 2018

Vecer sme.nedali a rano sa konecne vykakala...takze budem vediet do buducna a dakujem vam