Enterina probiotiká a zápcha
Ahojte dcerka od piatka skoncila na atb....dr. kazal kupit aj tieto probiotika...davam jej pol.flasticky rano a p vecer pred pouzitim atb....np problem je v tom ze dcerka od vtedy nekakala..a vravi ze ju boli brusko na nočník sadne tlačí ale nic nevijde....ako ja nvm nemam to radsej vysadit? Dakujem
Moji ich mali pri hnačke- Tak ich zapieklo, že som im musela dať glycerinovy capik. Vyhodila som ich
Probiotika treba dávať, ale nie tieto. Treba ísť kúpiť iné.
@bubinko1506 bože....potom človek rieši problémy ,ked im to dr naordinuje
@ninka1609 čo ti budem písať, my sme utekali na pohotovosť, dcérka sivá hnačka, nikdy som takú nevidela, do toho vysyp. Ona že z čoho má vysyp, reku keby som vedela netrepem sa sem. Dala jej ďalšie ATB bez akéhokoľvek dôvodu,či nejakého bližšieho vyšetrenia a že treba ísť na vyter. Dnes sme boli u našej žiadne ATB jej nemám davat, dieťa, dala jej nejaký sirup na hnačku a vracanie, zobrala výter. Ale stále je záhada z čoho je taká červená a len na tvari. Neviem či sa nedám na medicínu, lebo keď niečo nezapadá do tabuliek, každý iba kŕči plecami.
Vecer sme.nedali a rano sa konecne vykakala...takze budem vediet do buducna a dakujem vam

@ninka1609 ja som enterinu dávala na hnačky, lebo sú tam čučoriedky a to upcháva. Treba dať piť čistý pomarančový džús, naj s dužinou.