Epilepsia a škôlka
Moja 4 ročná chodí len terás do škôlky napol dňa a chcú ju vylúčiť že plače nespolupracuje že nevie pekne kresliť že sa len učiteliek drží nechce obedovať povie mali chodíme k logopedovi nerozpráva v škôlke nehrá sa s detičkami nemá tam kamarátov a vraj zaostáva vraj není ako 4 ročná ale 3 ročná máme doniesť psychologické vyšetrenie a potom by ju zobrali naspet máte také skúsenosti trápi ma to vraj nevie poriadne farby ale doma povie a nevie počítať ale doma napocita
To že v MS nekreslí pekne nie je problém, ani to, že nemá komosky.
Ale to že je veľmi placliva, nespolupracuje, a nedokáže sa zadaptovat to je problém.
Ako sa inak správa? Má napr nejaké kamosky na ihrisku? Má súrodencov?
co to ma spolocne s epilepsiou? ak ti ju vylucia tak prave kvoli nej kedze detom nemozu podavat v skolke lieky a nebudu riskovat ze ak dostane zachvat nevedia co s nou... adaptacia na skolku je ina vec...

No evidentne ani malá škôlku nezvláda. Ja by som ju stiahla. Mali sme to podobne, v. 4 rokoch po cca. 2 mesiacoch som ju stiahla domov a nastúpila až do predškolskej už s integráciou a len do obeda. Na epilepsiu by nemal byť problém vybaviť predĺžený rodičovský so zdrav. dôvodov (my sme mali toho viac, ale myslím že aj samotná epi by mala stačiť)