Epilepsia u 9m dcérky, skúsenosti s liekom Keppra?
Ahojte Maminy nedávno diagnostikovali epi mojej dcérke predčastne narodená po zakrvacani. Idem si sem po radu možno skúsenosť s liekom Keppra.
Dcérka od kedy to berie má hlasne skvrkanie alebo trávenie neviem to presne nazvať. doteraz papala normálne čítala som na letáčiku že môže mat vedľajšie účinky aj kŕče a nechutenstvo. Prestala mk poriadne piť mliecko aj papat. No do toho vstúpili aj zúbky. Mali vaše detičky podobne nieco nepridávali ste probiotika stym alebo nejaku fintu prosím vás poraďte mi dakujem pekne .🙂
@s_lovenka zdravim dcerka ma 4 roky a 2mesiace. logopedicka nas poslala ku psychologicke na zaklade ze nechcela odpovedat na otazky. Prisli sme ku psychologicke tam normálne kecala len nevedela par veci lebo nerozumela co od nej chce dr. Prisli sme druhy krat k logopedicke a vraj ine dieta vsetko odpovedala a aj sa hrala s logopedickou. Medzi tym sne boli objednany k neurologicke. dr.jej natocila EEG a mala v zazname nieco co sa jej nepozdavalo. V tom soku som jej nerozumela ani slovo a to som jej pozerala na usta ale nic som nezachytila. Nevyznám sa v tom nakolko som myslela ze sme uplne v poriadku nikdy som ju tak nepozorovala. Pytala sa ze ci sa mi nezahladi. Povedala som ze som si nevsimla teda tak normalne ako kazdy sa zahladi na moment. Ze ma miernu dislaliu ale tak chodí menej medzi deti lebo bola casto chora prvy rok v skolke. Poslala nas na magneticku a na štitnu ci nena. Na magnet nas objednali niekde januar2020. Dala nam sirup Keppra ale este som jej ho nedala lebo myslim ze je zbytocny. Bojim sa ze ju to privedie do zleho stavu. Vsetci naokolo hovoria ze je uplne normalna na vonok. O mesiac mame ist na kontrolu k neurologicke tak som zvedava. Dakujem za vas nazor a info. Pekny vecer
@s_lovenka zdraviim Vas pani.chcel by som Vas poprosit o podrobnejsie informacie ohladom liecby pomocou kmenovych buniek.nas chlapcek 8.m. je po autonehode s ťazkym celkovym traumatickym poskodenim .hlavne na hlavicke kde mal zrazeniny na mozgu po oobidvoch stranach.teraz je uz z toho najhorsieho vonku ale ma problemy ako epilepticke zachvaty a hydrocefalus.a mnoho viac .momentalne lezi na detskej neurochirurgii na kramaroch .okrem inych prekonal za posl. 3 tyzdne 4 operacie z toho jedna trvala skoro 7 hod.potrebujeme poradit.pomoct kam a na koho sa v tomto smere mozme obratit.velmi pekne dakujem..
@rubina123 zdravím nám neurologická povedala ze mame vnútorné epi záchvaty, čo sa mne nezdalo. Dala jej čiapku a ona vystresovaný prvý krát mala jeden nejaký zlý výboj. Na základe toho nám predpísala keppru a ja som jej ju nedala. Poslali nás na megneticku a nemal nič. Žiaden výboj alebo nález. Druhé vyšetrenie zase rev keď jej dala čiapku a vraj výboj pretrváva. Nemyslím ze počas revu natočí dobre EEG. A na tretí krát už vedela co ide robí Dr.tak mala bola kľudná a natočila jej EEG a bez nejakého vykyvu. Čiže to mala v poriadku. Co sa týka keppry ak ste rozhodnutá ju dat, tak ju dajte lebo je vraj kvalitná nie je to žiadna náhrada. Účinky zvážte sama mne sa moc nepáčili nakoľko sme stále chorý a malo chodíme do skolky.cize na vl.riziko.nech vám pomôžu pekný deň.
@s_lovenka dobrý deň,viem,že téma je už ten rôčik stará,ale hľadám informácie ohľadom tej liečby,čo ste absolvovali,ale nič som nenašla.Mam dve detičky,čo majú epilepsiu (RA),sú na liekoch,ale dcérke navisili lieky pre opakované záchvaty,a je po nich ako vymenená.Tiez hľadám iné možnosti liečby,a tá vaša má zaujala.Ako sa volá tá klinika v Česku ?

@s_lovenka ku keppre len tolko ze mas originalny levetiracetam co je super👍A skus davat probiotika a vitamin C (ten by mal zvysit chut do jedla)ale naklepsie by bolo keby si sa opytala svojej ped