icon

Fistula u 9 mes dieťata

lenbarca
3. aug 2018

Ahoj, mám niekdo podobne problémy ako my ? Malému sa pri konečníku urobila Hrčka ktorá vyhnisala von podľa sona, záver Perianalny absces s fistulou. Idu nás operovať. Ako prebieha hojenie, vracia sa to? Ak ma niekdo podobne skúsenosti napíšte budem rada. Nepodarilo sa mi nič nájsť.

veronika_pas89
6. aug 2019

@lenbarca Ahoj, prosim ta ako vam dopadla ta operacia? Maly ma presne to iste a o 3 tyzdne nas tiez caka operacia. Hojilo sa to dobre potom? Dufam ze vam to pomohlo a uz sa to nevracalo. Dakujem za info.

marika987
12. dec 2022

@veronika_pas89 Dobrý den chcem sa spýtať ako vam to dopadlo dnes to našli aj mojej dcerke na pišule mame ist do tn do nemocnice a neviem co od toho čakať museli ste byť aj v nemocnici?

patriciatir
13. aug 2023

@veronika_pas89 Dobrý deň, čaká nás to isté. Mám 3 mesačného synčeka. Sme tiež z BB. Proaím mohli by sme sa nejako skontaktovať ? Všade hľadam informácie ale je toho málo na internete.
@veronika_pas89

patriciatir
13. aug 2023

@lenbarca Dobrý deň, máme rovnaky problém, ako dopadla operácia? Vrátilo sa to synčekovi ?

michal0000
17. aug 2023

@lenbarca zdravím píšem ako ste stým dopady ako to dlho u vás trvalo mame rovnaký problém ďakujem krásne za odpoveď

paulinkas
18. nov 2024

Dobrý deň, napíše tu niekto ako ste dopadli s tou fistulou? Náš synček sedemmesačný ma rektalnu fistulu, uniká mu odtiaľ stolica čiže je to prepojené s konecnikom. Ma niekto skúsenosť prosím? Čítala som ze sa to dá robiť aj laserom ale nikde som nenašla ci aj u bábätiek. Ďakujem 🙏

klaruska09
11. dec 2024

Dobry den, alo ste dopadli s tymi fistulami? Ďalujem

klaruska09
11. dec 2024

@paulinkas Dobry den, boli ste s tym u lekara?

paulinkas
18. feb 2025

@klaruska09 dobrý deň, az teraz som si všimla správu, prepáčte. Boli sme u troch rôznych chirurgov, nikto nám nepomohol, kazali nechať to tak a ani v prípade ze sa to zase zapali nenam s nim nikam ísť, mam to nechať vyhnisat. Na moju otázku ze ci to nevadí ze má bolesti ked tam ma hnis mi bolo povedané ze deti to dobre znášajú. A vraj ak to neprestane do jeden a pol roka veku dieťaťa, potom sa to bude operovať. Dva dni po poslednej návšteve chirurga sa mu zacal robit velky absces, mal bolesti, po nociach sme nespali. Keď už to mal fakt škaredé, zobrali sme sa do Viedne na detskú chirurgiu, kde ho ešte v ten deň operovali v narkoze. Absces vyčistili a našli aj tú fistulu ktora bola prepojená s črevom a ktorá to celé spôsobovala. Túto fistulu rozrezali elektrickým nožom. Ranu nechali tak ako bola otvorenú a večer nás pustili domov.po mesiaci sa dana uplne zahojila a zatiaľ mame pokoj a dufame a veríme ze to tak aj ostane. Po operácii sme chodili na kontroly už tu na Slovensku a chirurg na to povedal iba toľko, ze no, obcas sa stane ze to samé neprejde 🙄 pritom som im stale hovorila, ze mu odtiaľ ide stolica, ze sa to nemoze nikdy zahojiť keď sa to neustále infikuje zvnútra. No vytrapili sme sa. Máte aj vy tento problém?