icon

Fliačiky na tváričke

vanes23
31. mar 2017

Dobry den,Prosiiiiiiiiiim vas z čoho by mohla mať moja mala tieto fliačky? Zo slnka? Alebo je to alergicka reakcia na nieco?

Fliačiky na tváričke
vanes23
autor
31. mar 2017

Mame to iba pod očkom .

viera
31. mar 2017

Vyzera to ako alergicka reakcia...

alchemilkazltozelena
31. mar 2017

@vanes23 fliacky su cestoviny..ked uz tak fliaciky alebo flaky

dominika6
31. mar 2017

@alchemilkazltozelena má to z fliačkov s kapustou 😀

evittam
31. mar 2017

@vanes23 Aj ty to mas?

anabeth
31. mar 2017

može byť zo slnka, ale to ti takto nikto nevie povedať, ani doktorka, musíš odsledovať

vanes23
autor
1. apr 2017

@alchemilkazltozelena na priblble komentare tu nik nie je zvedavi ,ale to by som sa aj cudovala ked by tu niekto nezagagal 😂

vanes23
autor
1. apr 2017

@dominika6 deto gagaga.

vanes23
autor
1. apr 2017

@evittam nie ja nie iba mala ale už jej to zmizlo na šťastie.

alchemilkazltozelena
1. apr 2017

@evittam ona vobec nepochopila ako to myslis 😂 proste topkaaaa

@vanes23 priblbe? slusne som ti napisala ako to ma byt..takze blba si tu jedine ty ale na to nie je nikto ZVEDAVIIIII

odporucam doucit pravopis a celkovo slovensky jazyk 🖒🖒🖒

evittam
1. apr 2017

@alchemilkazltozelena Ja viem.😉

vanes23
autor
1. apr 2017

Ja som pisala o vyjadrovani sa a nie o tom aka si,takze to ze ja som priblbla,ah jaj lutujem ta 😂 jedno pismenko tu ides riesit a rada ziadna samozrejme ze si provokaterka a taketo no zial iba sa zasmejem 😀 rada do buducna nechaj si svoje komentare pre seba Ked sa chces robit iba mudrou. Skoda pisania a strata casu uzi si svoju pravopisnu slavu 😂

vanes23
autor
1. apr 2017

Inak v nazve su Fliaciky 👏 velka omluva ze som pisala rychlo pri mojej dcerke,bohuzial je aktyvna .😂

vanes23
autor
1. apr 2017

@evittam akoze prepacte co som nepochopila? To ci take fliaciky mam aj ja alebo ???

somavi
1. apr 2017

Chod k dr ked to nezmizne

vanes23
autor
1. apr 2017

@somavi dakujem uz nam to preslo

evittam
2. apr 2017

@vanes23 Nie. Ja som reagovala na to,ze si pisala "mame to iba pod ockom".....preto som sa pytala.😉

evittam
2. apr 2017

@vanes23 ....a zase..."uz nam to preslo?! Cize aj ty si mala flaky alebo este niekto iny?

vanes23
autor
3. apr 2017

@evittam to ja som sa tak zle vyjadrila ked ja vsetko prezivam s malou tak to pisem tak ze nam. Mala to iba ona a preslo jej to.