icon

Čakanie na onkologickej ambulancii v NÚDCH

egresik
Dnes o 15:20

Ahojte, neviete niekto kolko sa caka na onkologickej ambulancii v nudch? Ideme kvoli hemangliomu s dvojmesacnym babom, termin mame o 12tej. Tak ci je realne ze nas o 12tej aj zoberu alebo je to aj tak na pol dna?

babyfrog
Dnes o 18:08

Na otázku neviem odpovedať..ale trochu ma zaráža že idete z hemangiónom na onkológiu...my máme 2 jeden veľký na ramene a jeden menší na bruchu..a boli sme na sone bruška, oči a sono hlavicky...nič viac...a teda každé 2 roky kontrola na koznom

ericenkaa84
Dnes o 18:53
@babyfrog

Na otázku neviem odpovedať..ale trochu ma zaráža že idete z hemangiónom na onkológiu...my máme 2 jeden veľký na ramene a jeden menší na bruchu..a boli sme na sone bruška, oči a sono hlavicky...nič viac...a teda každé 2 roky kontrola na koznom

@babyfrog ahoj, hemangiom je nezhubný cievny nádor, takže to patrí na onkológiu. Aj môj syn má malý na ruke a je sledovaný na onkológii. Ale záleží asi od lekára, kam pošle.

parvinka0001
Dnes o 19:36
@babyfrog

@babyfrog každý skoro chodí na onkológiu keď sa rozhodne pre liečbu . Tiež som bola s malým keď začínal brať sirup na pár dní na sledovanie,pokiaľ liečbu nechcete tak jasne že tam nepojdete

marca12
Dnes o 19:39

@egresik Zoberu vas hned. Babatka nenechavaju cakat.