Hematológia, imunológia a protilátky. Kde vás vyšetrovali?
ahojte, rada by som vedela, ci ste tieto vysetrenia absolvovali a ak ano kde a ci ste boli spokojne, plus kolko to cca trvalo a kolko ste platilli.. vdaka za odpovede
Hemato v KE, v starej nemocke, jedna cast vysledkov bola hned poobede a dalsie cca o tyzden, vysetrenie bolo preplatene poistovnou. A imuno tiez v KE v Tkan. banke, s platenim to bolo to iste. Samozrejme, za sa to neda porovnat s tym, co absolvovala @leamax. U mangela to boli iba ASA- protilatky proti vlastnym spermiam (IgG a IgA) a u mna ASA- protilatky proti spermiam, AOA- protilatky proti ovariam a AZPA- protilatky proti zona pellucida. Za vysledkami sme cakali cca mesiac.
Hematologiu mi robili u nás v meste,trvalo to týžden,protilátky mi robili v centre a nikde som nič neplatila.

hematologia by tusim mala byt v kazdej nemocnici, aspon teda ja som si to dala u nas robit, vysledky uz neviem, kolko trvali, preplacala to poistovna
imunologiu sme absolvovali v Prahe, vraj take ako tam sa u nas este nikde nerobia. vysledok trval mesiac a platilo sa tam 200€
drzim prsty aby vsetko dobre dopadlo 🙂