icon

Hemofilus v hrdle u dcérky

veruska00
16. mar 2022

Ahojte ma stym volakto skusenosti?minuly tyzden jeden den dcerka mala horucku a 2x zvracala bola strasne unavena skoro cely den spala !na druhy den jej nic nebolo ,ale z vyteru hrdla jej vysla ze ma hemofilus!pani doktorka nam odporucila pouzivat len preventan junior ze vraj ked neni chora a neciti sa zle tak potom netreba antibiotika.buduci tyzden mame ist na kontrol.vyter.mali ste stym skusenosti?dakujem

dannisimo
16. mar 2022

@veruska00 my to máme teraz .môj 3a pol ročný syn to má .
A od prvého marca som s ním na Očr-ke .
On vás y priebeh nemal len dusilo ho a kychal .
Bielsi jazyk a vzadu niečo ako hnisavé miesta v hrdle .
S toho nám zobrali výter .
Ale žiadne ani tabletky ani nič nám nedali .
My berieme Spirabel čo je ako fenistil kvapky a do nosa spreje ale tieberieme od ORL.
Takže .
No na žiadne kontrolné testy nás nepustili ani nám to nepovedali aby sme išli .
Zahada 🙂

lucipaj
17. mar 2022

@dannisimo
@veruska00 je to najcastejsia a najmenej zavazna z tych skolkarskych bakterii.Pokym to takto zvlada sa ani nemusi nic davat. a budte rada,su lekari,ktory pri nalezi predpisu automaticky ATB a neviem,ci to robia naschval,ale nicia dietatu mikrobiom a o pqr tyzdnov maju yam tie deti kazdy mesiac....My sme mali taku,preto som vzala rozum do hrsti, zaplatila kurz u jednej pani,co lieci bylinkami a stravou. a cuduj sa svete,rok sme neboli pri Dr vobec...vsetky naznaky choeoby riesime doma,max do 5-6dni

dannisimo
18. mar 2022

@lucipaj divím sa lebo mi už od októbra v škôlke nie sme a vôbec nechodíme hore dole .
Čiže neviem kde by to chytiť mohol. 🙂
No my sme okrem pamyconu a unifloxu nebrali nič ..a práve teraz sme brali len Ant do očí to bolo všetko .

lucipaj
31. mar 2022

@dannisimo to môže chytiť od ktorýchkolvek deti, navsteva, ihrisko...Kludne ak budete mať zaujem, mam skupinu na FB Život so zelenáčmi, my fungujeme na bakterky takto prírodne...

ineeez
10. nov 2022

@lucipaj mozem poporsit viac info