Herpes v nose
Ahojte dcérka 4r. je po chorobe mala vysoké teploty 4 dní crp v poriadku vraj niečo vyrusove teploty skončili sťažuje sa na noštek ma to červené a má vo vnútri pluzgieriky môže to byť herpes??? Akú masť jej môžem na to kúpiť mate niečo overené?
herpes moze byt v nose, ale vacsinou sa tiahne aj von, pripadne je aj na pere a ma typicky vzhlad, podobny,a ko an pere- popraskany, krvacajuci a pod.
tazko povedat co to ma, kludene po chorobe podrazdena sliznica z ochorenia. je vysusena, popraska a moze byt nachylna na akukolvek infekciu. obzvlast sucha koza a sliznice su casto nachylne na mykozy.
ten tee tree nie je zly. skus aj doplnit vit B. pri ich nedostatku sa casto robia taketo infekcie, tiez aj to co sa odporuca pri kovide - vit D, vt C, zinok, selen ( s tym opatrne, da sa predavkovat a v doplnkoch byva zbytocne vysoka davka - staci len sem tam uzit )
@dubek herpes môže byť aj v nose, aj ja som mala pár krát
@turga to je pravda, tento cajovnik je fakt zazracny. pomohol aj nam uz na viacero neduhov.

daj si na vatovu tycinku cajovnikovy olej a s tym jej to vytieraj raz dva zmizne nech je to cokolvek