Hlavička - je to normálny vývin lebky?
@bashawelle práveže neboli, všetky sú chudobnejšie na vlásky 😁 píšem preto že poradňu máme až v marci a ja si viem teda riadne stresy narobiť 🤔
Môj syn mal presne takúto lebku. A teraz mu už nič nevidno. Aj dcérka mala takú, a tiež sa jej to stratilo, má skoro dva roky
@142230919213 až má stále fontalenlu tak je to ok🙂moja malá má takú hlávku má 1 rok teda mala.uz ju má.peknu nejak sa napravila vyplasila som.sa.aj ja pretože v 5 mesiacoch mala fontalenlu už len 2*3 MM ja som ju nahmatat ani nevedela ....ale hlávka aj celá ona krásne rastie a vlasy prípadné nerovnosti zakryjú 🙂 a tie u má do dvoch copov od pol roka 😃
@142230919213 no ja mám 5 detí a mne sa na tej hlavičke nezdá nič nenormálne. čo sa ti nezdá ?
@142230919213 deformity?????Ved to sú obyčajné vystupené švy, niekto ich má menej iný viac , z piatich detí ich mali moje dve a sú úplne v poriadku . Hlavičky majú ako loptičky . Pokiaľ tvoje dieta má ešte fontanelu a hlava rastie súmerne , tak toto nerieš. V troch mesiacoch toho najmenšieho som ležala na Kramároch na detskej chirurgii a to by si ešte len videla tie hlavy čo sa operovali ..vypuklé čelá , zrastené fontanely pretiahnuté lebky neskutočne ..
@142230919213 moj to mal este viditelnejsie teraz ma 2 roky a ma krasny tvar lebky 🙂

@142230919213 ahoj, neboli predosle deticky vlasatejsie? vtedy je ten tvar lebky menej vidiet 😊 dcerka to mala podobne, aj ked menej vyrazne ale neurologicka to vobec nekomentovala, ze vsetko je ok (chodili sme tam kvoli predcasnemu narodeniu). ak mas obavy, uisti sa u pediatricky, nech si si ista a nemusis sa strachovat.