icon

Hlien v stolici 3-mesačného bábätka

dominika0808
8. máj 2023

Nase 3 m babatko je cisto kojene uz par dni som odsledovala hlien v stolici. Dost vracia kvoli refluxu a niekedy vyvracia aj hlien s mlieckom mate niektora podobnu skusenost? Ako to dr riesila u vas? Biogaia kvapky uzivame. Dakujem

simona92101
8. máj 2023

@dominika0808 u mojich oboch dcer reflux a hlien znamenal alergiu na kravsku bielkovinu.biogaia vyhodit, kupit Probiofix baby imun.a skus aspon na 2 tyzdne vyradit vsetko mliecne

dominika0808
autor
8. máj 2023

@simona92101 dakujem za radu 🙂 ja mam probiofix modry moze byt aj ten? Lebo imun je od 6 mesiaca az. A nevies nahodou ci mozem zo dna na den zmenit probiotika? Ci treba medzi nimi pauzu?🙂 dakujem 🙂

anavixy
8. máj 2023

Treba vylucit abkm alebo laktozovu intoleranciu, pokial sa nic z toho nepotvrdi a dieta prospieva, tak hlien v stolici nic neznamena a je to normalny stav 🙂
Probiotika mozes zmenit zo dna na den a mozes aj modre, rozdiel je len v obsahu kmenov.

simona92101
8. máj 2023

@dominika0808 ono ide o to,ze ak je tam LI alebo ABKM tak gro probiotik laktozu obsahuju.cize aj klasicky probiofix.potom su este probiotika v prasku Infant dophilus-za mna top probiotika,len su drahsie a musia byt v chladnicke.
Skus vylucit mliecne zo stravy,davaj pozor,mlieko je aj v pecive napriklad ci liekoch
@anavixy nieje to celkom tak ako pises.malym babatkam vyjdu testy na alergie a intolerancie povacsine negativne.u mojich oboch dcer detto,napriek tomu alergolog urcil na zaklade symptomov-hlien v stolici,reflux,caste krce,hnacky,neustale sople,preglganie ze sa jedna o Non IgE alergiu,cize nepreukazanu testom z krvi.ale napriek tomu doma potvrdenu,zatazovym testom.

anavixy
8. máj 2023

@simona92101 ja ale nehovorim o testoch z krvi ale prave tym zatazovym testom, podavanim enzymu laktazy a dalsimi, ktore celkom vierohodne diagnozu potvrdia alebo vyvratia 🙂
A probiofix, ak dobre viem, je pri vhodny oboch spominanych, aj ten baby. Ale vlastne aj Biogaia sa moze pri abkm, ak si kvoli tomu pisala, ze treba zmenit.

simona92101
9. máj 2023

@anavixy aj z gastra aj na alergologii mi Biogaia probiotika absolutne neodporucali.

anavixy
9. máj 2023

@simona92101 tak to je ine, chapem, ja tiez davam probiofix