icon

Hnačky a zvracanie u dvojročného dieťaťa

mama4444
25. mar 2023

Ahojte maminky prosím vás poraďte mi čo mám robiť pri hnačkách a zvracanie o dvojročné dieťa ????
došli sme po týždni z nemocnici pretože malý mal vysoké horúčky A pustili nás už domov že sme zdravý s antibiotikami oddelenie deti bolo cele zajnackovane a ovracané takže som si doniesli domov peknú pliagu. :((( vraciame obidvaja ja aj dieta.

Co robit 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

pribinak
25. mar 2023

@mama4444 diéta a pomaličky dopĺňať pitný režim, napr cola či Pepsi. Fajn je aj smecta, hylak, čierne uhlie, …

mama4444
autor
25. mar 2023

@pribinak dieta moze cierne uhlie??

jeanne14
25. mar 2023

Kľudne aj Kinedryl .. tasectan na hnačky. Kulíšek na rehydrataciu. Hlavne nech ciká, mliecko ak pije vynechať.

pribinak
25. mar 2023

@mama4444 samozrejme že môže

otazka1
25. mar 2023

Rehydratačný roztok určite a nám veľmi pomohol Enterol,práve sme sa prečistili cela rodina

tinulqa
25. mar 2023

@pribinak Pepsi by som beodporucala mam odskúšané a bolo to horšie čierne uhlie mi na detskom oddelení tiež zarazilo dávala som hylak smectu a probiotika

marianarem
25. mar 2023

@mama4444 Uhlie asi az od 3 rokov, aspon tak je napisane na krabicke co mame. Ja som davala Smectu a probiotika, Kuliska na doplnenie mineralov no a samozrejme prisna dieta. Mlieko sme vynechali, na pitie maly dobre toleroval jablkovu stavu a stavu z granatoveho jablka.