icon

Hnedastý pásik na nechte 12-ročného chlapca

zolkomikinika
25. máj 2023
zolkomikinika
autor
25. máj 2023

@zolkomikinika prosím vás ma niekto nejake skúsenosti syn ma12 rokou na nechte na ruke ma hnedasty pasik niekto kto uz dačo také mal ďakujem

1mina
25. máj 2023

Moze to byt pricviknute alebo znamienko. Pokial to.nevyrasta spolu s nechtom prec, dala.by som pozriet koznej

zolkomikinika
autor
25. máj 2023

@1mina ma to dlhší čas už asi 3 mesiace no nahodou mi viskočil obrazok na fb že može to naznačovať vážne ochorenia tak sme dnes boli u lekára ten vela povedať nevedel zajtra ideme ku kožnemu

1mina
25. máj 2023

@zolkomikinika ja som podobne sledovala teraz dcere na nohe, ale jej to ocividne vyrasta uz von a je to uplne tenucke, takze asi si cosi len hodila na nohu... Moze to byt aj obyc znamenko akurat ze na takom mieste bemusi byt hned nebezpecne, kazdopadne aj ja by som trvala na vysetreni u kozneho dr. Ten to zhodnoti, nebojte ak by bolo nebezpecne tak ho odstrania.

zolkomikinika
autor
25. máj 2023

@1mina tiež bi ste mali pravdu no máme veľký strach

ajkuska
25. máj 2023

Môj syn to má a je to znamienko - ten hnedasty pásik na nechte, teda u nás. Dajte to pozrieť kožnej lekárke a tá vám na to odpovie, čo to je. Syn má tiež 12 rokov, ale má to už asi 5 rokov.

zolkomikinika
autor
25. máj 2023

@ajkuska prosim vás mohli bi ste pridat fotku ďakujem

zolkomikinika
autor
25. máj 2023

@ajkuska môžem sa opýtať akým visetreniam ste sa podrobili ďakujem

ajkuska
25. máj 2023
ajkuska
25. máj 2023

@zolkomikinika ten prst v strede, iba u kožnej.

zolkomikinika
autor
25. máj 2023

@ajkuska je to také akobi som sinou prst videl tak isto natom prste tak isto sfarbene

ajkuska
25. máj 2023

@zolkomikinika nech to pozrie kožná a ona vám povie čo s tým.

zolkomikinika
autor
25. máj 2023

@ajkuska
@ajkuska tak určite zajtra ideme

zolkomikinika
autor
25. máj 2023

Ach zas som tu niekto nejaké info

lenik888
31. júl 2024

@zolkomikinika ako ste prosím dopadli so synčekom