icon

Hnisavá ranka na intímnom mieste u dcérky

marika987
12. dec 2022

Ahojte stretli ste u vasich deťoch malej dnes sme našli zo sestričkou u doktora hnisavu ranku medzi pišulou a ritkou je to trochu skovane je to taka 3mm otvorená ranka s ktorej vyteka po troche hnis isla som tam stym ze od soboty sa necitila dobre mala horúčku a v nedeľu raz z vracala a hnackovala ako jej isla brat výter tak sme si to všimli dnes uz lepšie mala len taku redšiu stolicu rano a večer ma diétu... v správe od chyrurga mame napisanu fistula no neviem boli sme stym v tn nemocnici a oni nemajú detského chyturga s ktorým by stym viac vedel robiť tak volali do ba a tam doktor po telefóne povedal ze zatiaľ do kym nema horucky hnačky nezvracia alebo to nema zapalene mam jej to macat v repiku a o tri dni sa ukázať na chyrurgiu stretli ste sa stym niektorá ako to bolo u vas riešené zmizlo to samé alebo to muselo byt riešené nejak ATB alebo operatívne ďakujem za odpoveďe

ankare
12. dec 2022

@marika987 skús nápisat do skupiny Zdravotníci na MK.

lindusss2016
12. dec 2022

@marika987 ano, mali sme podobne, ale absces, takze hnis nevytekal, ale sa kopil vnutri, pomohol len chirurg, avsak nam to robili normalni chirurgovia, ziadni detski. Mala to az dvakrat. Ale ak vyteka, nekazali natierat ichtyol? Ten by mohol pomoct, natriet nahrubo na noc a prelepit, ale porad sa predtym s dr, je to male dieta a este aj citlive miesto

marika987
autor
14. dec 2022

@lindusss2016 Povedali len vymacat v repiku a zajtra na kontrolu pozerala som jej to a hnis prestal tiecť začína sa to hojit