icon

Hnusný nočný kašeľ u dieťaťa

12. máj 2025

Prosím vás syn máva keď je keď je chorý , taký hnusný kašeľ cez deň sa to ešte dá ale akonáhle večer zaspi , ho začne dusiť (tak vlhko celkom) ale až sa z toho dozvracal , iba take hlieny … ale neviem ako mu už pomôcť 😏
Nemáte stym skúsenosť?

cyberk
13. máj 2025

K pediatricke na vysetrenie, lieky mu dat, pripadne vyter z nosteka spravit a zistit co ma za pliagu.. Predtym ako ide spat morsku sol do nosa a po chvilke vysat vsetky hlieny…

janetinka27
13. máj 2025

Ahoj, dala by som mu aj vyssi vankus, aby nezal vodorovne, ale v miernom polosede

petrofka
13. máj 2025

koľko má rokov? Kašeľ upokojuje materina dúška. Ale ak sa na kašeľ budí, určite by mal dostať lieky od lekára, čo by mu pomohli, inak sa takto veľmi vyčerpá jednak z kašľa a jednak z toho, že sa nevyspí

lindusss2016
13. máj 2025

Moja dcera mavala to iste. Co sople, to nocne grcanie. Uz som bola zufala, az kym som sa sama nezacala venovat aromaterapii a naozaj to preslo. Staci nakvapkat par kvapiek na vreckovku, polozit na vnakus a je dobre. Ak chces, mozes mi napisat spravu.

autor
13. máj 2025
@cyberk

K pediatricke na vysetrenie, lieky mu dat, pripadne vyter z nosteka spravit a zistit co ma za pliagu.. Predtym ako ide spat morsku sol do nosa a po chvilke vysat vsetky hlieny…

@cyberk ja mu vyplachujem nos , take nemusím vysávať a je už veľký , má 7 rokov 🙏🏻

autor
13. máj 2025
@janetinka27

Ahoj, dala by som mu aj vyssi vankus, aby nezal vodorovne, ale v miernom polosede

@janetinka27 áno, to mu dávam tam

zuzkaa1991
13. máj 2025

Ake.lieky mu dávate?u lekara ste bola tak ako vysse radia vytery spraviť ale ak dcerka ma taky kasel.prve dni davam na noc dithiaden a ked náhodou zacne kaslat otvorit okno dokoran okno ale dieta je zakryté len hlavu ma vonku a dýcha ten chladný vzduch