Horúčka u 3-ročného
Dobrý večer prosím vas malýa 3 r a od včera ma horúčku digitálny teplomer 38.0 nič mu neni žiadny náznak zajtra chcem dr. Myslíte že to môže mať s tepla??
@simkarisko11trnava u nas takto bola choroba usta ruky nohy. Presne v lete, teploty, dieta inak cule, len na neviem kolky den sa objavili vyrazky.
@simkarisko11trnava u nas takto bola choroba usta ruky nohy. Presne v lete, teploty, dieta inak cule, len na neviem kolky den sa objavili vyrazky.
@anonym_be9ff9 fakt?
Zuby ma všetky vonku?
Ja by som nešla, pokiaľ nemá žiadne iné príznaky, a cíti sa ok. Maximálne spravia crp, a zvyšok bude iba dohad.
Zuby ma všetky vonku?
Ja by som nešla, pokiaľ nemá žiadne iné príznaky, a cíti sa ok. Maximálne spravia crp, a zvyšok bude iba dohad.
@vevebono ma zuby všetky myslím si
Počkala by som ešte. Ak bude vírus, tak do nedele by už teplota nemala byť. Ak bude,tak v pondelok k lekárke. Ak sa stav zhorší, prípadne pohotovosť.

@simkarisko11trnava ak mu nič nie je, na nič sa nesťažuje, ma dobru náladu a ma iba 38,0, čo veľmi ani tlmiť netreba, ja by som neska k lekárovi. Chápem, že je piatok, ale ešte čosi chytí v čakárni od iných detí. Ja by som len telefonicky konzultovala doktorku, ak by aj po 72hod mal teplotu, spravila by som crp, ak je zo niečo vírusové, aj tak je iba liečba príznakov, pokiaľ by bolo crp vysoké (co nepredpokladám bez iných príznakov), tak by som šla na pohotovosť, keďže bude víkend.