icon

Hrčka a vodnatý útvar u bábätka

monikaconkova
19. jún 2025

Ahojte babi chcem sa vas spitat moj sinovec bude mať 2 mesiace a v dnes sme boli u obvodného lekára detského a nám povedala doktorka že v hlavičke má hrču a vodnatu mozete mi niekto niečo napísať mal niekto stim skúsenosti mám obavi o sinovceka bojíme sa rada bi som bola kebi mi niekto napísal či má stim niekto skúsenosti

stellarstar
19. jún 2025

@monikaconkova Y má dnes výpadok?

danniiee8
19. jún 2025
@stellarstar

@monikaconkova Y má dnes výpadok?

@stellarstar za autorku ti ďakujem za odpoveď a radu.
Už jej nik iný nemusí radiť, dozvedela sa od teba presne to, čo potrebovala. Viac ľudí ako ty 👌

martinkatinka
19. jún 2025

Ale toto by mala riesit jeho mama. Ist k lekarovi a nechat si tak nejak jrdnoducho vysvetlit o co ide.

monikaconkova
autor
19. jún 2025

Chlapec má v hlavičke takú guličku vodnatu zajtra snim sestra ide k lekárovi ja sa len pitam či má stim dakto skúsenosti

stellarstar
19. jún 2025
@danniiee8

@stellarstar za autorku ti ďakujem za odpoveď a radu.
Už jej nik iný nemusí radiť, dozvedela sa od teba presne to, čo potrebovala. Viac ľudí ako ty 👌

@danniiee8 no nevrav 😮

monikaconkova
autor
19. jún 2025
@stellarstar

@danniiee8 no nevrav 😮

@stellarstar no áno čo tam môže bit to nevieme a bojíme sa 😭

stellarstar
19. jún 2025
@monikaconkova

@stellarstar no áno čo tam môže bit to nevieme a bojíme sa 😭

@monikaconkova tak nech to rieši matka u dr

nika511
19. jún 2025

Kefalohematom?

anavixy
20. jún 2025
@nika511

Kefalohematom?

@monikaconkova Zrejme myslis cystu? Neviem ci myslis vodnaty utvar na mozgu alebo pod kozou, ale kedze to zistila pediatricka asi pohmatom (neviem, nepises), tak pojde asi o podkoznu hrcku. Nic dramaticke, sonom sa urci o co ide a bude sa sledovat. Kefalhematom u 2m dietata asi ako novy nalez nie, plus to nie je gulicka.