Hrčka na krku u 12-ročnej
Ahojte ludia Moja dcera ma hrčku na krku asi do 1cm uz ju ma 2 tyzdne trošku ju Bolí Ked zohne krk Tak ta hrčka nie je vidno ani citit. Mate s tym nejake skusenosti dakujem

Uzlina (môže tam byť kľudne aj mesiac,kým sa stratí). Sleduj,ak sa nezmení, tak mozno dať pozrieť.Ale ako vieš, že tam je,keď ju nie je vidno a ani cítiť?
Nebola nedávno chorá? Nepichla ju osa? (vtedy sa to stalo mne, že mi opuchla uzlina na krku)
@unicornlady nebola chora ani ju nepoštipla osa
Uzlina (môže tam byť kľudne aj mesiac,kým sa stratí). Sleduj,ak sa nezmení, tak mozno dať pozrieť.Ale ako vieš, že tam je,keď ju nie je vidno a ani cítiť?
@domka222 ked ma rovno hlavu tak to je citit ale Ked ma zohnutu hlavu dole tak to nie je citit
@domka222 ked ma rovno hlavu tak to je citit ale Ked ma zohnutu hlavu dole tak to nie je citit
@viktoriazemanova ja mám takto na ľavej strane. Len mne sa už nestratila a mám ju tam stále.
Môže tam mať zväčšenú uzlinu, cystu aj nádor. Potrebuje USG, fotka a odborníci na MK nie sú dobrý nápad na urenie diagnóz.
To su uzliny, radsej na ultrazvuk skontrolovat, ale nemalo by to byt nic neobvykle.. My mame velmi vaznu neprijemnu skusenost s uzlinou na krku, to ti radsej nejdem pisat,ale nam teda opuchla do rozmeru päste razom.

Nebola nedávno chorá? Nepichla ju osa? (vtedy sa to stalo mne, že mi opuchla uzlina na krku)