Ibalgin 200 pre 6-ročné dieťa
Dobrý deň, chcem sa len spýtať, či by ste to dali dieťaťu alebo radšej nie, keďže sa všade hovorí, píše, že je to hnus. (Dcérka má 6 rokov, čiže môže to zobrať). Ďakujem
Podla mna taky isty hnus ako Nurofen a ine. Ved to neberu denne... ked treba, tak dam.
@denyskalili nurofen aj ibalgin maju rovnaku ucinnu latku.
@denyskalili davala som ibuprofen vo forme rozpustnej tabletky dcere cca od 3 rokov… vcas podany zabranil ataku migreny.
ano, davam namiesto predrazenych nurofenovych tabletiek, (tie co sa rozpustaju v ustach) alebo toho hnusneho sirupu. Ja som rada, ze uz dospeli do veku, kedy vedia prehltnut tabletku - je to to iste co nurofen.
@hradnapani tie rozpustne v ustach su v urcitych situaciach super, napriek cene. Pri migrene aj hlt vody na zapitie totiz vie vyvolat vracanie a obycajna tabletka vyleti von. Ja som bola velmi vdacna za tie rozpustne, jedine u nas vtedy na trhu.
@simsalabim ano, to suhlasim (napriek tomu, ze mozno vyznelo, ze ich hanim) - tie rozpustne su super a mam ich v zalohe, ked treba dat dietatu liek v noci alebo ked nie je schopne prehltat. Len v case choroby pri dvoch detoch sa minu raz dva, takze ich davam len vynimocne.

V podstate každý liek je hnus
Dala by som ak by to bolo nutné