icon

Ibalgin 200 pre 6-ročné dieťa

denyskalili
25. apr 2023

Dobrý deň, chcem sa len spýtať, či by ste to dali dieťaťu alebo radšej nie, keďže sa všade hovorí, píše, že je to hnus. (Dcérka má 6 rokov, čiže môže to zobrať). Ďakujem

patka06
25. apr 2023

V podstate každý liek je hnus
Dala by som ak by to bolo nutné

anavixy
25. apr 2023

Podla mna taky isty hnus ako Nurofen a ine. Ved to neberu denne... ked treba, tak dam.

ajdika
25. apr 2023

@denyskalili nurofen aj ibalgin maju rovnaku ucinnu latku.

simsalabim
25. apr 2023

@denyskalili davala som ibuprofen vo forme rozpustnej tabletky dcere cca od 3 rokov… vcas podany zabranil ataku migreny.

hradnapani
25. apr 2023

ano, davam namiesto predrazenych nurofenovych tabletiek, (tie co sa rozpustaju v ustach) alebo toho hnusneho sirupu. Ja som rada, ze uz dospeli do veku, kedy vedia prehltnut tabletku - je to to iste co nurofen.

simsalabim
25. apr 2023

@hradnapani tie rozpustne v ustach su v urcitych situaciach super, napriek cene. Pri migrene aj hlt vody na zapitie totiz vie vyvolat vracanie a obycajna tabletka vyleti von. Ja som bola velmi vdacna za tie rozpustne, jedine u nas vtedy na trhu.

hradnapani
25. apr 2023

@simsalabim ano, to suhlasim (napriek tomu, ze mozno vyznelo, ze ich hanim) - tie rozpustne su super a mam ich v zalohe, ked treba dat dietatu liek v noci alebo ked nie je schopne prehltat. Len v case choroby pri dvoch detoch sa minu raz dva, takze ich davam len vynimocne.

nelca0510
26. apr 2023

@patka06 tak si daj len bylinky.