icon

Ideálne kombinácie vitamínov pre deti

29. okt 2025

Ahojte. Poraďte aké kombinácie vitamínov dávate deťom? Ideálne vo forme nejakých želé alebo podobne. Hlavne by som chcela niečo na imunitu + ešte niečo k tomu pridať, ale teda aby nebola prekročená denná dávka vitamínov a aby tam bolo čo najmenej pridaných cukrov.

1angelika
29. okt 2025

Ja by som odporučila toto https://www.zdravimkuspechu.sk/p/stastne-brusko...

nie sú to vitamíny ale probiotiká , správne fungovanie trávenia posilňuje aj celkovú odolnosť voči chorobám..ja to dcére dávam a máme pokoj..

anonym_5c6c76
29. okt 2025

tak myslim, že žiadne gumenne cukriky nebudu mať taký obsah ako treba. Davam arko defenses

antonka
29. okt 2025

Narosany, ktorýkoľvek obsahujú všetkých 10 vitamínov p👍 čučoriedkový s prídavným železom, inak akákoľvek iná verzia má všetky potrebné vitamíny - Green, pomaranč , rakytník, tropic ten je + betakarotén
Všetko sú to ovocné a zeleninové štavy (67-72%), bez lepku - jediný narosan pomaranč má lepok
Ja dávam deckam čučoriedkový a Green- striedam im to, keď si povedia že jedného majú dosť
Majú 500ml
Sú teraz aj vo forme gumenych cukríkov, ja mám však radšej sirupy (teda aj chalani, užívajú si tie malé štamprliky:D)

dahliaa
29. okt 2025

Já dávám Preventan Junior + Equazen + B komplex srdíčka Venira + Vít. D Jamieson + Železo Blue Iron 😊

monny222
1. nov 2025

@anonym_autor u nas používame momentalne Narosan Tropic z Justu/Nahrinu.. obsahuje 10vit. + zinok.. su aj ine druhy ako bolo uz vyššie spomenuté.. teraz su v ponuke aj gumové cukríky pomarančové, pridávam foto.. keby nieco piste spravu, mozem napísať viac info 🙂
Všetky Narosany spĺňajú dennú dávku potrebných vitaminov.

aandrea9
1. nov 2025

@anonym_autor ovocie?