icon

Imunoglukan

michaela025
13. jan 2016

uzivaju ho vase deti .Mi sme ho začali od dnes predtým mala imunor.Tento imunoglukan je kyslí.

pribinak
13. jan 2016

To bude tym, ze vitamín C je prirodzene kyslý, tak preto Imunoglukan chuti kyslo

michaela025
autor
13. jan 2016

@pribinak uz ste ho pouzivali je lepsii od toho druheho cenovo je dost drahy mi sme skoro rok uzivali od aler.ten imunor

pribinak
13. jan 2016

@michaela025 no tak immunor na predpis od imunologicky je omnoho silnejší liek ako voľnopredajný Imunoglukan

michaela025
autor
13. jan 2016

@pribinak no viem skoro ma šiblo v tej lekarni keď mi ho predavala

pribinak
13. jan 2016

@michaela025 hm, ale zas je to kvalitná vec

michaela025
autor
13. jan 2016

@pribinak ved uvidime či nám už pomožu

alenie3
13. jan 2016

@michaela025 ja ho kupujem cez net imunoklub.sk je to lacnejsie kupim na celu sezonu a prinesie ho kurier domov

kajoma
14. jan 2016

U nas nemal imunoglukan ziadny efekt.....teraz berie imunor a broncho waxom a cakam ci sa to zlepsi....

michaela025
autor
14. jan 2016

@kajoma dakujem za komentar

michaela025
autor
14. jan 2016

@alenie3 tam sa da objednat no skusim aj ja lebo v lekarni je dost drahy

bobika492009
14. jan 2016

Aj ja planujem kupit malej imunoglukan.Odporucila ho lekarka, ale aj zname ktore to davaju detom .
ze vraj je dobrý, tak by sme chceli vyskusať.
Mala chodi do skolky, od septembra do skoly, a neustale je chora.Može jest vitaminy aj na tony , chodit pravidelne von, a pojde na tyzden do skolky a dalsie dva je doma . :-/

bobika492009
14. jan 2016

@alenie dakujem za tip . Zistím kolko stojí v lekarni, a skusim objednat aj ja odtiaľ .

kajoma
14. jan 2016

No drzim palce aby pomohol, u nas to boli vyhodene peniaze, brala ho na jar aj na jesen celu kuru a aj tak bola v jednom kuse chora....brala aj viraminy atd......dva tyzdne ocr, a po troch dnoch v skolke znovu kasel, sopel.... imunologicka jej dala ten imunor a aj bronchowaxom a uvidime....dufam ze sa to zlepsi lebo uz potom neviem.... mne osobne ten imunor velmi pomohol

michaela025
autor
14. jan 2016

@kajoma drzim aj vam palce nech ste zdravy mi to iste dlho brala imunor nebol mi mesiac bez ant. alebo calciovy sirup,kasel nadcha a teraz este k tomu ma aj atopicky ekzem ,tiez som jej kupila marťankou ale to je o nicom len peniaze po lekarnach

alenie3
14. jan 2016

ja som uz vyskusala vsetko mozne aj imunor ale su proste choroby z ktorych musia deti vyrast, a 1. rok v skolke je najhorsi. Nakoniec sme sa vratili ku imunoglukanu beru ho chlapci od septembra po maj nie len 3 mesiace ako je odporucane ale dlhodobo (odporucala mi to tak lekarnicka). Niekomu pomaha hliva niekomu netreba nic a je zdravy.