Intolerancia na mlieko u dieťaťa, ktoré má reflux
Máme reflux dr na gastro kazala mliečnu diétu ale ešte nemáme výsledky z alerga či má potrvddenu alergiu na mlieko
Teraz mi nechce ani piť mlieko ja si myslím že to nebude alergia na mlieko ináč by mi vracala vypity mlieka nie
Má ekzém a reflux a dr mi tvrdila že to istí bude intolerancia
Ale my nemáme ťažkosti z mlieka žiadne
Teraz mi dcérka nechde ani piť mlieko
Čo mám robiť ? Nechcem ju ukrátiť od mlieka
A teda intolerancia alebo alergia? To su dve rozdielne veci, tak sa rozhodni.
Moje dieta ma alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. Tiez nevracalo nikdy. Ale malo ekzem a bolesti brucha.
Moje dieta ma alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. Tiez nevracalo nikdy. Ale malo ekzem a bolesti brucha.
@anonym_bb2b23 našu neboli bruško iba má ekzém
vsak ak dieta odmieta mlieko nedavaj ho, popr. ho nahrad inymi mliecnymi produktmi. moj syn nepije a neje mliecne od 7 mesiacov a zije do dnes, od nicoho nie je ukrateny
Ak má intoleranciu,tak na laktózu. Nič jej nie je a má ekzém? Však ten ekzém je presne ten problém, ktorý má zrejme kvôli laktóze. Čiže mlieko bezlaktozove. Ak má ale alergiu na bielkovinu,tak tam treba nahradiť za rastlinné mlieka a výrobky. Syn má alergiu a tiež nevracal. A ako vieš, že intolerancia,keď nemáš výsledky? Kľudne môže byť alergia a mlieko je skoro takmer vo všetkom.
@anonym_bb2b23 kde vám to zistili z krvi?
Ak má intoleranciu,tak na laktózu. Nič jej nie je a má ekzém? Však ten ekzém je presne ten problém, ktorý má zrejme kvôli laktóze. Čiže mlieko bezlaktozove. Ak má ale alergiu na bielkovinu,tak tam treba nahradiť za rastlinné mlieka a výrobky. Syn má alergiu a tiež nevracal. A ako vieš, že intolerancia,keď nemáš výsledky? Kľudne môže byť alergia a mlieko je skoro takmer vo všetkom.
@domka222 tak jej budem davat bezlaktozove naďalej
20 marca ideme po výsledky
Ak ma dieta alergiu, tak ti nepomoze, ze mu budes davat bezlaktozove vyrobky. Bezlaktozove sa davaju pri intolerancii na laktozu. Pri alergii robi problem kazein - je to bielkovina, ktora je aj v bezlaktozovom mlieku.
Nam to zistili z krvi na alergologii. Nepises, kolko rokov ma dieta. Mojmu to zistili este pred 1. narodeninami. To, ze nepije mlieko, mu nerobi ziaden problem.
Moja dcera ma alergiu na bielkovinu mlieka a mala silny reflux časté laringitidy a hroznu zápchu.Treba vysadiť mliecne vyrobky a nahradiť ich rastlinnymi veganskymi.

Čo máš robiť? No nedávať jej mlieko a uvidis či sa to upravi