Jazyková uzdička u 9 mesačného
Ahojte.Dnes mojmu 9.mesacnemu synovi nastrihli jazykovu uzdicku.Po nastrihnuti mu to dost krvacalo.Ubezpecovali ma,ze je to v poriadku neskor sa ma pytali ci nema nahodou zlu zrazanlivost krvi,co ma velmi vystrasili,pretoze to dost krvacalo.A podvecer mu to zacalo zase krvacat.Je to v poriadku?Ked som citala ine diskusie bolo tam pisane,ze to minimalne krvacalo a jemu no doslova tiekla krv s puninky.Ako to prezivali vase deti?
@lula313 praveze dolna.nasa dr.mi hovorila,ze dolna je neprekrvena,ze max.kvapka krvi potecie.No tieklo mu to dost.Potom prestalo ale podvecer zase zacalo,ze ma to dost vydesilo,ze az tak.Tak preto som zalozila tuto temu ci to mal niekto podobne.Alebo co robit,aby tp tak nekrvacalo kedze ako kazde dieta dava vsetko do ust a si to rozdrazdi.
Mojim detom to tiez prestrihli ale este v porodnici na novorodeneckom...ked mi dieta priniesli,sestricka ma oboznamila stymto zakrokom,,,keby mi to nepovedala,vobec by som si to nevsimla...zrejme nieco nieje v poriadku

@monika311 bola to horná, či dolná? Horná vraj zvykne veľa krvácať, čiže sa zvykne ranka zataviť.