icon

Je Alfasilver vhodný pre 1,5-ročné dieťa?

17. mar 2024

Ahojte dávala som na dezinfekciu len potom som si toto všimla na ich stránke :

AlfaSilver nemá žiadne vekové obmedzenie. S cieľom zabrániť neúmyselnému vnútornému užitiu dieťaťom odporúčame prípravok používať od 3 rokov.

Čo si o tom myslite?

anavixy
17. mar 2024

Ze si to nema olizovat. AlfaSilver je bezpecny a vhodny aj pre male deti.

domcci72
24. jún 2024

ahojte, myslite, ze je vhodny aj na nieco taketo? strasne to stipe, idem sa zblaznit. zliezla mi koza, neviem si ani topanku obut, slapku detto. najradsej by som chodila bosa, ale ked potrebujem vyjst z domu, je to logicky nerealne. 😅

veroonikadan
23. sep 2024

prave sem idem napisat skusenost, lebo mi nedavno neskutocne pomohol. 🙂 zbavil ma plesne na nohe, takze na toto ti pomoze na 1OO%. 🙂

domcci72
27. nov 2024

@veroonikadan aha, dakujem, vobec som si tu nevsimla odpoved, az teraz. skusila som a dobre. bala som sa stipania najprv, ale necitila som nic.

beatta7
29. nov 2024

@veroonikadan plesen som sice este nemala, ale striebro ta jej vie ozaj zbavit?

veroonikadan
6. dec 2024

@beatta7 spreje s obsahom striebra mozu spomalit rast plesni na povrchoch a ma antimikrobialne vlastnosti, takze ano. 🙂
a moze moze pomoct aj ako prevencia. ja osobne som na toto v lete dost nachylna, bohuzial.

domcci72
17. dec 2024

@veroonikadan a je možné ho používať denne, keď obsahuje striebro? je to bezpečné??

veroonikadan
19. dec 2024

@domcci72 tak myslim si, ze kazdy den sa ti ani nestava daky uraz, no nie?
skor je urceny na kratkodobe a hlavne cielene pouzitie na liecbu drobnych ran, ci popalenin a uz vobec nie, ze si ho budes davat preventivne.

domcci72
8. jan 2025

@veroonikadan mám také menšie balenie akurát, také cestovné, to sa mi zíde, si myslím 🙂

beatta7
5. mar 2025

@domcci72 domi a na to, co si sem davala, ti pomohol? ako dlho ti trvalo, kym sa ti to zahojilo? ozaj urychluje hojenie?

domcci72
6. mar 2025

@beatta7 jasné, pomohol 😇 o dva dni som ani nevedela, že to mám na nohe 😀 ale tak to bolo našťastie v lete, že bolo teplo a dalo sa mi pohybovať v šľapkách po vonku, v zime by to bolo horšie 😀 ono aj otlaky sú strašná morda, často s týmto mávam problém.

veroonikadan
6. mar 2025

@domcci72 vsak aj toto je otlak, ci co si to vlastne mala? asi z topanok predpokladam.

melynda
7. mar 2025

Však on je úplne vhodný aj na tie otlaky. A aj synovi som ho dávala na krvavý otlak, čo nemohol ani topánku obuť, to je najhoršie, lebo tam to proste najviac cítiš, niekde na ruke by to bolo ešte akotak ok.

vladdinka
2. máj 2025

tak ako to je? pisu, ze je vekovo neobmedzeny, ale odporuca sa skor od 3 rokov pre deti?

anavixy
2. máj 2025
@vladdinka

tak ako to je? pisu, ze je vekovo neobmedzeny, ale odporuca sa skor od 3 rokov pre deti?

@vladdinka nie, nema vekove obmedzenie ani odporucanie, moze sa davat kludne aj malym detom do 3r.
Ako som pisala v prvom komentari - treba davat pozor aby si ho dieta neoblizlo napr, predpoklada sa, ze 3 r dieta uz pochopi, ze to nema robit, preto je to tak napisane.

melynda
6. máj 2025
@vladdinka

@vladdinka Ak si si istá, že si to neoblíže alebo nezotrie, tak kľudne aj menšiemu dieťatku, je bezpečný. 🙂

zankapetro
22. júl 2025

alfasilver sme uz doma parkrat mali, pouzivali sme ho hlavne na take odreniny a mensie popaleniny. co ma ale zaujima, pouzivate ho niekto aj na rany po operacii? zaujima ma, ci pomaha aj pri takychto vacsich zasahoch.

ferala
18. sep 2025

@zankapetro kedze obsahuje striebro, vobec by som sa toho nebala. tam ti nema co uskodit.

zankapetro
23. sep 2025

@zankapetro po akej operacii? ak je rana, ktora sa nevie zahojit a stale hnisa napriklad, tak ano, jasne kludne.

zankapetro
1. okt 2025

@zankapetro ano, hnisalo to, uz je to akoze o nieco lepsie, ale tak stale to boli. nedavala som si nic specialne na to, ani mi nepovedali v nemocnici, ze sa to moze znova zapalit, nebola som na to pripravena 🙈

vladdinka
9. okt 2025

@zankapetro kokos, kazda nemocnica je totalne ina. niekde ti povedia tolko veci, ze normalne nevies, co s tolkymi informaciami robit a inde ti nepovedia ani takuto zakladnu vec. 🙊 chore toto.

vladdinka
9. okt 2025

da sa ale pouzivat aj preventivne na tu ranu alebo to s nim netreba prehanat, nech sa to zbytocne nevysusuje?

zankapetro
2. dec 2025

@vladdinka prepac, ze odpisujem az teraz, v poslednej dobe sem len nakuknem, ani upozornenia som nevidela 😕
to ti vobec nevysusi, je to len prasok v spreji v podstate. neskodny, nemozes to s nim prehnat nijak 🙂 ale teda vzdy si ho davam podla potreby, staci 3-4x denne.

vladdinka
3. dec 2025

@zankapetro v pohode. ja uz som si ho aj kupila odvtedy, vyskusala a super 😉 hoji rychlo.