icon

Je bezpečné kombinovať nosové spreje s rôznou látkou?

28. dec 2025

Ajojte ako je to prosím vás s tými sprejmi? 7 dni, môžem ďalších 7 s inou účinnou látkou alebo nie? Napr olynth a potom muconasal? Ď😘

really8
28. dec 2025

@anonym_autor orl povedala ze je to blbost

terezka2911
28. dec 2025

@anonym_autor nie. Tieto spreje dekongestivne len týždeň, je jedno aká účinná latka..

bbwwoman
28. dec 2025

@anonym_autor ja používam muconasal často , vždy keď mám upchatý nos
Vraj by sa mal len týždeň ale to je krátko kým ho nemám úplne uvoľnený hneď ako prejde chrípka odložím ho lebo není potrebný a ak je nos o nejaký čas zas upchatý streknem a mám pokoj

zuzikak
28. dec 2025

ano je potrebne ich o 7 dni vymenit. U nas napr. najviac ucinkuje Nasivin a po tyzdni ked je teba vymenime za Pinionasal. Plus pocas dna to vies prestriedat s nejakym s obsahom morskej soli.

autor
28. dec 2025
@zuzikak

ano je potrebne ich o 7 dni vymenit. U nas napr. najviac ucinkuje Nasivin a po tyzdni ked je teba vymenime za Pinionasal. Plus pocas dna to vies prestriedat s nejakym s obsahom morskej soli.

@zuzikak áno takže napr nie nasivin a potom muconasal?

zuzikak
28. dec 2025
@anonym_autor

@zuzikak áno takže napr nie nasivin a potom muconasal?

@anonym_autor to neviem. Asi je lepsie spytat sa mininalne v lekarni. Radsej by som vymenila ucinnu latku....

weleda123
28. dec 2025

StopNadcha od Dr Weiss má napísané, že je možné dlhodobé užívanie. Ja som ho užívala asi mesiac, lebo som mala brutálny zápal nosohrtanu, dvoje ATB a v pohode som ho potom vysadila a nemala som vôbec absťák.