Je koloidné striebro bezpečné pre deti na imunitu?
Môžu užívať koloidne striebro aj deti myslím vypiť
Na imunitu a pred vírusmi ?
urcite nie
@babushkaem volala som detskej dr že môžem dávať 1 čajovú lyžičku
@babushkaem volala som detskej dr že môžem dávať 1 čajovú lyžičku
@1321987 ok, myslela som, ze to je v eu zakazane na vnutorne pouzitie..
aj je, od roku 2010...ale na slovensku su aj lekari, ktori bez hanby "predpisu" homeopatikum, takze sa vobec necudujem
Ak chces mať modré dieťa, smelo do toho. Vygugli si argyriu, prípadne syndróm modrého muža, ten pil koloidne striebro a teraz je modrý.
Vyjadrenie PharmDr. Patrície Čečkovej: Koloidné striebro je charakterizované ako prírodný kozmetický prípravok, ktorý má protizápalové, antimikrobiálne aj dezinfekčné účinky. Je určený primárne na čistenie a regeneráciu pleti. Znižuje sekréciu mazu, rozíšrené póry a priaznivo pôsobí na aknóznu pleť. Podľa smernice EU vnútorné užívanie potravín a výživových doplnkov s obsahom nanočastíc nie je povolené.
Niektoré druhy prípravkov sa môžu podávať na sliznice. Nie však všetky. Napríklad Dr Juice Silver colloid je kozmetický výrobok, určený na vonkajšie použitie. Môže sa použiť pri problémoch v ústnej dutine, ako výplach alebo kloktadlo. Môže sa použiť ako obklad na drobné rany, podráždenú kožu. Prípravok sa používa podľa potreby. Obvykle v dávke 5 ml 1-3x denne. Podržať v ústach niekoľko minút, pričom si ním preplachujeme ústnu dutinu resp. použiť na kloktanie. Prípravok nepoužívajte v prípade alergie na striebro. Neodporúča sa používať deťom, tehotným a dojčiacim ženám.
Ziadne sriebro,zlato ani vitaminy decku nepomozu.kedy to ludstvo pochopi ze imunita sa buduje …
Ziadne sriebro,zlato ani vitaminy decku nepomozu.kedy to ludstvo pochopi ze imunita sa buduje …
@anonym_09f7b0
@anonym_09f7b0 volal som deckej dr že moze 1 čajovú lyžičku
@1321987 Legislatíva v SR nám dovoľuje ponúkať tieto produkty len na kozmetické a experimentálne účely. Nemôžeme niesť zodpovednosť za iné použitie. a toto tam maju napisane tiez
@anonym_09f7b0
@anonym_09f7b0 volal som deckej dr že moze 1 čajovú lyžičku
@1321987 sak davat jej mozes hocico len prd to pomoze 🤣
Ked na nete pisu, ze mozu, tak naco sa pytas tu na MK a vsetkych presviecas, ze je to ok?😁
Detom by som urcite nedala.
Kolega to pil lebo mal vybranu slezinu a imunitu mal uuuplne na prd. Po mesiaci mal velke zdravotne problemy a pol roka sa daval do kopy.
Ked na nete pisu, ze mozu, tak naco sa pytas tu na MK a vsetkych presviecas, ze je to ok?😁
Detom by som urcite nedala.
Kolega to pil lebo mal vybranu slezinu a imunitu mal uuuplne na prd. Po mesiaci mal velke zdravotne problemy a pol roka sa daval do kopy.
@anonym_9993ad isto to nemal zo striebra ja to chcem dať iba keď je chorá
ale vies, ze to nie je nijakym vyskumom dokazane, to co od toho ocakavas, ze? ze? dcere daj radsej na 5 minut cmulat striebornu lyzicu a ucinok bude rovnaky. Teda ziadny.
Argument, že kamoška to dávala deťom a sú zdravé je asi na úrovni argumentu, že sú ľudia, ktorí fajčia a nedostali rakovinu pľúc. Áno, je to tak, ale je dokázané, že cigarety spôsobujú rakovinu pľúc. Takisto koloidné striebro môže byť toxické pri vnútornom užívaní, pri deťoch sa žiadne výskumy nikdy nerobili, takže by som bola opatrná dupľom. Nemusí sa ti nič stať ani keď vojdeš do horiaceho domu, ale dobrovoľne a bez príčiny by tam tiež vbehol len blázon
Ja som na nete citala, ze niektori piju Savo. Toto nechces skusit?
Prosim, neexperimentuj na detoch. Vazne by si im dala nieco take? Kup im radsej kvalitne probiotika.
Ja som na nete citala, ze niektori piju Savo. Toto nechces skusit?
Prosim, neexperimentuj na detoch. Vazne by si im dala nieco take? Kup im radsej kvalitne probiotika.
@diewcatqoo veľa mamičiek dáva strirebro a deti si ok
@1321987 co ti na to povedat. Tvoje deti, tvoja zodpovednost.
Zdravy rozum opustil diskusiu 🤷♀️
A myslis, ze ak jej to das povedzme 1x mesacne povedzme 7d, tak to je ok a nic sa jej nestane a bude zdrava?
Ja davam overene veci.
@1321987 Ved teda daj, naco sa tu pytas, ked si presvedcena o svojej pravde.

urcite nie