icon

Je možná operácia pruhu u dieťaťa na jednodňovej chirurgii?

Včera o 13:52

4,5 rocne dieta ma od malička vypukly pupok. Pediatrička nas kazdy rok posiela chirurgovi. Ten to vzdy pozrie a teda sa cuduje naco tam je kazdy rok ale pozrie a povie to iste. Teraz ho poslala zas. Chystam sa k chirugovi buduci tyzden nakolko ideme aj k očnej tak nech to vybavim v ten isty deň. Ak by nas poslal na operaciu je možna jednodňova chirurgia? Ak ano máte niekde skúsenosť, že aj pruh na pupku u malejo dietata by operovali na jednodnovej chirurgii?

caramellka
Včera o 13:58

@anonym_autor Mojej dcére operovali pupočnú herniu v 12tich mesiacoch. Ale ona to mala také, že keď napr. plakala, tak sa jej pupok vystúpil aj o 3 cm. A áno, bolo to formou jednodňovky, klasicky na oddelení detskej chirurgie v nemocnici.

autor
Včera o 14:23
@caramellka

@anonym_autor Mojej dcére operovali pupočnú herniu v 12tich mesiacoch. Ale ona to mala také, že keď napr. plakala, tak sa jej pupok vystúpil aj o 3 cm. A áno, bolo to formou jednodňovky, klasicky na oddelení detskej chirurgie v nemocnici.

@caramellka ďakujem a mozem sa spytat kde? Ci to je uz vsade tak, neviete?

anonym_432966
Autor odpoveď zmazal
caramellka
Včera o 14:32

@anonym_autor
Pardón, omylom som klikla predtým vedľa a odoslala anonymne.😉
My sme z Martina a tak sme boli v nemocnici v Martine. Samotný zákrok trval krátko, neviem či o polhodinu mi ju nedoviezli späť na izbu a potom s postupne preberala z narkózy. Ak nenastanú nejaké komplikácie, napr. by dieťa zvracalo po narkóze, alebo by sa rozkrvácala rana a pod., tam ani nie je dôvod, aby tam bolo dlhšie ako v ten deň. My sme prišli ráno tuším o 6:30 a nejako po 15tej nás už pustili domov, keď už mohla niečo vypiť a nebolo jej zle a neskôr aj niečo ľahké zjesť.

anonym_8c15ad
Včera o 14:32

syna operovali klasicky na oddelení detskej chirurgie na kramaroch, jeden den sme prisli na prijem na druhy den rano ho operovali laparoskopicky a dalsie rano sme isli domov.