Je normálne, keď 15-ročná nemá menštruáciu?
Zdravím, nemá niekto skúsenosť s tým že by mal menštruáciu až po 15ke? Pretože ja už som 15 dovŕšila a menštruácia nikde takže mám trochu obavy, ďakujem za odpovede.
Ja. Mala som velmi neskoro. Na zakladke som.vobrc nemala. Ja som sa toho aj zlakla.
@prehlad viem ze spoluziacka este nemala v 18stke. Chodili potom po gynekologoch. Neviem co za poriesilo a ako. No ma 47 a deti nema doteraz tak neviem ci to s tym suvisi. 15 ks este bude ok si myslim. Viac mojich kamosoek az tskto dostali v 14-15 rokoch. Ja chudatko som mala 10 a este ju mam v 47 ke pravidelnu
No ja keby som nenabrala tak vyraznejsie tak by som urcite nemala v 15 pravidelnu. Podla mna to nevadi, lebo co si pamatam tak cely mesiac som sa citila pod psa a jedine, ked ta prebytocna energia ten tyzden odisla sa mi ulavilo. Si myslim, ze skor ten celkovy tlak kvoli porovnavaniu sa vadi psychicky a to patri k puberte aj pri pravidelnom. A prave kazdy ma trochu ine geny takze niekto je na tom lepsie za inych podmienok asi.
ak si chuda, tak nemusi mat, ja som dostala az v takmer 16-tke
@prehlad ahoj, ja som tiež dostala až v 15rokoch a pripadala som si divná.dnes mám 35.rokov.
Vôbec som nebola chudá.normalnej postavy.
Na gynekológii sme s mamou neboli,ale pamätám si ,že hovorila doktorke ,pediatričke, že asi so mnou nie je niečo v poriadku,.či to treba riešiť,že som nejaka divná a podobne...
A veru som sa aj tak cítila,keď už všetci naokolo mali
Ja som mala 16 a kamarátka 18. Aj to sa stáva.
Manželka mala prvú ms. v 16-tich (a problémy s otehotnením nemala). Nie je to bežné, ale nie je to žiadna choroba...

Smer gynekológ, je to už dosť vek na to aby si nemala ešte menštruáciu takže treba to riešiť