Je normálne, že 3-mesačné dieťa často kaká?
Ahojte, ospravedlňujem sa za anonym, ale je mi trochu trapne ako prvorodičke, možno robím zbytočne paniku. Dcérka ma 13 týždňov, je na UM. Nemali sme problém s kolikami, refluxom, chvalabohu nás obišli všetky problémy tohto typu, zatiaľ.
Každopádne posledný týždeň u nás vyzerá tak, že dcérka kaká viac krát za deň. Včera to bolo presne 8x. Každé kŕmenie cez nu ako by len preletí. Kaká pred kŕmením, po, niekedy aj počas. Dnes ráno mala 1x zelenú stolicu s prímesou hlienu. Kakala už 5x dnes. Volala som pediatričke včera, tá povedala že treba v pondelok spraviť výter z konečníka, plus mám priniesť moč, že to môže byt infekcia. Malá nevyzerá, že by bola nespokojná. Neplače, je úplne v pohode, skôr ja som tá, čo stresuje. Nestretli ste sa s tým náhodou niektorá prosím? Asi len potrebujem ukľudniť, lebo naša doktorka ma vždy vystresuje s tými najhoršími možnými alternatívami.
Ďakujem 🙏🏻
@fialkafialkovita sama som zvedavá, čo z toho nakoniec bude, ja dúfam, že jej to tiež prejde 🙏🏻už keď vidím ako zase tlači, sa mi panenky pretáčajú 😂
Ahoj,nas tak kalaval bezne,ale bol kojeny,mala som pocit,ze nic ine nerobim len menim plienky,ziadne zdravotne tazkosti
Hnačky netreba podceňovať. My sme s nimi skončili v nemocnici. Kúp v lekárni Tasectan kids, to jej dávali aj v nemocnici. Zarába sa to do mlieka a hlavne veľa tekutín.
@rurutiax ďakujem. Ako zistím, že je to hnačka? Z 95% je to také, no, praženicové, žlté, s prepáčením.
Tiež som v strese z toho bola 😀 a to mala normalne praženicové 😀 teraz zas kaká len raz za 2 dni, ale skôr je to hnačka 🥺 dúfam, že je to len z nádchy, že nie je jej organizmus úplne fit
@fialkafialkovita takze vlastne stále niečo, keď nie jedno, tak nás stresuje druhé 😁
No ak od narodenia toľko nekaká a zrazu ju preháňa, tak to nie je ok. 8x je veľmi veľa. Hlien tiež nie je ok. Inak je to pri kojených deťoch, ale tvoje je na UM. Doktorka nestresuje, výter je tá základná vec. U nás sa z toho nakoniec vykľula infekcia.

Aj moja to tak pred 2 tyzdnami mala, tiež 3 mesiace a po vyše týždni to prešlo samo. Nám doktorka povedala, že môže po každom papani kakať