Je normálne, že ročnému dieťaťu sa vracia horúčka?
Syn mal v sobotu horúčku, potom mu klesla a odvtedy ma kasel,sopel a mal nasadené antibiotika.
V stredu večer zas horučka, odvtedy stiedame paralen a nurofen, ale po 4 hodinach sa mu horucka vrati.
Dokedy to moze trvat?
Je to normalne, ze po par dnoch sa mu horucka takto vratila?
No podľa mňa nie. Ja by som išla radšej rovno k lekárovi, však to ATB už museli za ten čas zabrať.
Vcera sme boli na pohotovosti, crp v poriadku
Vecra ste boli na pohotovosti na co? Co je to horucka? Kolko? A co vcera povedal lekar?
Offtopic to hned treba nasadit atb?
@kl21 no je to zvláštne, ale ak je nízke CRP, tak to bude zrejme vírus. Kľudne to môže byť aj choroba na chorobu. Číž jedno ešte nestihol doliečiť a na oslabenú imunitu si sadlo nieoc iné, napr. Vírus. A akú vysokú horúčku má?
@kl21 no je to zvláštne, ale ak je nízke CRP, tak to bude zrejme vírus. Kľudne to môže byť aj choroba na chorobu. Číž jedno ešte nestihol doliečiť a na oslabenú imunitu si sadlo nieoc iné, napr. Vírus. A akú vysokú horúčku má?
@tinka_1807 v noci mal 39 a rano 38,7
U nás tiež crp negatívne, krvné testy ok a silný zápal usi 🤷♀️ žiaľ to crp neukáže vždy
U nás tiež crp negatívne, krvné testy ok a silný zápal usi 🤷♀️ žiaľ to crp neukáže vždy
@ninka99865 a podla coho Vam to zistili?
@ninka99865 a podla coho Vam to zistili?
@kl21 šli sme na orl, ale dr posielala všade, aj na rtg pľúc, moc vzala.
Môže to byt ale aj kľudne vírus a tam sú atb zbytočne..
@kl21 šli sme na orl, ale dr posielala všade, aj na rtg pľúc, moc vzala.
Môže to byt ale aj kľudne vírus a tam sú atb zbytočne..
@ninka99865 ano, to moze byt
No kazdopadne je to stresujuce :/
@kl21 skúste test na chripku u nás pri chrípke A sa vracali teploty

@kl21 ATB by už mali zabrať. Volala by som MUDr