icon

Je posúvanie autíčka znakom autizmu u detí?

19. jún 2025

16 mesačný syn sa hraje tak že si posuva autíčka pred seba a ide zároveň s nimi alebo aj iné hračky. Všade čítam že to je prvý znak autizmu, posúvanie hračiek. Ja už nechápem . Ako sa majú tie deti hrať?

really8
19. jún 2025

Uz si tu pisala. Neverim ze su dva taketo exemplare na svete. Daj sa liecit.

thereisabear
19. jún 2025

A reaguje na meno? Aký má očný kontakt? Rozumie? Ukazuje prstom? Podľa jedného príznaku nemôžeš určit autizmus.

januska12323
19. jún 2025

Nemáš inú zábavu?

autor
19. jún 2025
@thereisabear

A reaguje na meno? Aký má očný kontakt? Rozumie? Ukazuje prstom? Podľa jedného príznaku nemôžeš určit autizmus.

@thereisabear všetko robí len prstom neukauzje ešte

lucia13022023
19. jún 2025

A ďalších xy znakov autizmu ma? T

siska53
19. jún 2025

Potom musi mat autizmus aj moja 13rocna, ktora, ked sa este hravala, dlllho ( az kym sa neprestala hrat) toto robila s panacikmi. A asi potom vsetci vratane mna 🤣.

crazy_lazy
19. jún 2025

A ako inak by sa mal podľa teba hrať s autickom?

sticker
bielasovicka
19. jún 2025

🙈🙈

kvetka404
19. jún 2025

V 16tich mesiacoch by mal autíčkam podľa správnosti spraviť STK, EK a kontrolu originality. Posúvať by mal jedine termín podpisu zmluvy ohľadom odpredaja predmetných autíčok do AAA Auto🤦🏻‍♀️
Daj sem prosím link na "všade čítam", rada by som si aj ja prečítala...

michaela329
19. jún 2025

Kúp si magnézium a nechaj to dieťa sa hrať ako chce 🤦 Nie, nie je to znak autizmu.

jana_eyre_2
19. jún 2025

Ako inak by sa mal s autíčkami podľa teba hrať?

evcagabi
19. jún 2025

Este sa to opytaj 100x omg

sisska96
19. jún 2025

A čo má robiť s autíčkami? Hodiť ich von oknom? :D

lilli110
19. jún 2025
@crazy_lazy

A ako inak by sa mal podľa teba hrať s autickom?

No a to ja som práveže na môjho bola hrdá, že ročný sa hrá s autickom tak, že ho posúva a ze konečne aspon niečo s čím netrenuje hod do diaľky 😅 ved sa z toho môžeš tešiť 😁 ...presne
@crazy_lazy

cimage
19. jún 2025

To, ze sa hra neznamena, ze je autista. Co asi tak deti s hrackami robia? Hraju sa, posuvaju, skladaju, hadzu, atd. Pokial nema ine priznaky, tak je ok.

heln
19. jún 2025

kde vsade to citas? prvym znakom byva to ze dietatko niekolkomesacne nereaguje na ocny kontakt, neusmeje sa ked sa na neho niekto usmeje..... stereotypne pohyby, napriklad tocenie rukami.... co sa tyka auticok je to taka nefunkcna hra, bezne dieta si posuva auto, naburava s nim, robi brm brm, a rozne, autistu zaujimaju detaily, ako sa tocia kolesa, dokaze tocit a pozerat sa cele hodiny. to vsak neznamena, ze kazde dieta, ktore je fascinovane tocenim kolies je autista, je to proste fyzika.

vilma7
19. jún 2025

Mauc ho autíčka hádzať o stenu a budeš spokojná? Fakt choré toto...nečítajú toľko.

natiblaskova
20. jún 2025

To by bolo každé dieťa choré 🙄

tahulkal
5. júl 2025

Eventuálne keď ich fascinuje pohyb, napr. kotúľajúca sa gulička, práčka alebo dokonca keď si radi zoraďujú hračky do radu.

autor
5. júl 2025

Práčka? Keď sa rád pozerá na práčku?

really8
6. júl 2025

Vam tu zas svitori. Ze pracka😂