icon

Je rana na jazyku u dieťaťa normálna?

23. dec 2024

Ahojte, dcéra 2,5 rocna ochorela pár dní dozadu, len kasel sopel , uz ani teplotu nemá. Ale urobilo sa jej na jazyku takéto niečo, neviem ci si to rozhryzla alebo to môže byť prejav niečoho? Naposledy to pocas choroby mala na lícach a ja som si myslela ze to z choroby, ale asi to mala vtedy len rozhryzene, ked je nervozna hryzie si tam. Okrem toho je celý deň veľmi nervózna a place. Je toto normálne pri takej chorobe ze jej dokopy nic neni a je taká nervózna plus toto na jazyku?

Je rana na jazyku u dieťaťa normálna?
elli333
23. dec 2024

Nie, nieje to normalne, place lebo ju ten jazyk velmi boli. Ja by som zasla k lekarke aby dieta skontrolovala.

autor
23. dec 2024

@elli333 no všetci majú teraz dovolenky tak to je ťažko teraz niečo riešiť. A asi by ma vysmiala že vlastne s niečím takým otravujem.

july0
23. dec 2024

Toto mal aj môj malý na jazyku cez leto počas začínajúcej angíny. nechcel jesť ani piť.. doktor nám predpisal mastičku na znecitlivenie, aby sa aspon mohol napiť a čosi zobnúť.

autor
23. dec 2024

@july0 vďaka, ona aspoň čosi zje a pije v pohode. Tak možno to bude tou oslabenou imunitou :(

july0
26. dec 2024

Určite ale dr by som zavolala 🙂 nech na to niečo dá, pediatra musi vždy niekto zastupovať.