Je rozdiel v čaji pre dieťa a pre dospelého?
je nejaky rozdiel v tychto cajoch? mam 4mesacne babo a mam doma len obycajny harmancekovy caj z potravin, mozem mu ho dat? v com saodlisuju tie caje pre deti? maju menej latky?
Zrovna harmanček by som malému dieťaťu nedávala, pôsobí ako preháňadlo. Ja ho dávam malému keď ma tvrdú stolicu a funguje veľmi dobre. Inak 4 mesačnému stačí prevarena voda.
Ak je 4 mesacne babo kojene, caj nepotrebuje. Ak je na umelom mlieku, staci voda
tie co maju napisane, ze su od nejakeho mesiaca maju prisnejsie normy napr. na tazke kovy a ine toxicke latky. strava pre babatka to ma inak nastavene. dala by som radsej prevarenu vodu a kupila cajik v lekarni ktory je urceny pre babatka
Ja by som bylinkove caje detom nedavala v ziadnom pripade ... moj maly ma 10mesiacov a fiči na cistej vode, ide o to aby dieta prijimalo tekutiny nepotrebuje dochutene ( ak odmieta cistu vodu tak skus caj ale detsky nejaky)
A naco mu chces davat can? A este bylinkovy? Ma nejake zazivacie problemy? Uz tu bolo pisane, pilne kojenie dieta nepotrebuje ziadne ine tekutiny. Dietatu na UM staci cista voda. A ano, cisto baby food jej vyprodukovany podla prisnejsich pravidiel.
nafukuje ho
feniklovy caj nemam, tak ze vyskusam ten harmancek.. ci bolo by to zle?