Je správne používanie Pavlikových remencov u detí?
Je to podľa vas správne?

@simaa111 tiež nám dal, mali sme 2 mesiace, no nezlepšovalo sa to vôbec, nohy mala napuchnuté na lýtkach hoci to nebolo silno stiahnuté, bola plačlivá, noci hrozné.. no des,...mne to nedalo, vymenila som lekára, išli sme do Ba (Núdch) tam si remene fotili,smiali sa a plakali zaroveň, že čo to dieťa na sebe
@niiikaaa 10 pane bože nestraste😮💨 odkedy to mala ma je to s nou zle stale mrnci je nespokojná o spánku ani nehovorim úprimne na noc jej to ani stale nedavam lebo by sa nimto okolo nej s tym nevyspal my sme z východu do Ba mame ďaleko chodime do Presova uvidíme aka bude kontrola
Mi máme tiež remene. Je to na figu stále jej padajú z pätky. Mám aj tubingen ortézu tu znáša oveľa lepšie. Predošli doktor ju nastavil zle a terajší preferuje tieto nepraktické remene. Aký mate nález. Mi až II.C -III
@simaa111 vidím že máte malé bábo moje je už väčšie. Ale ten nález je v pohode nemáte to až tak zle. Tým že je ona ešte malička tak sa jej to dá rýchlo dokopy. Tiež máme diagnózu vrodené vyklbenie. Len škoda že nám ortézu dali tak neskoro. A odkiaľ máte túto ortézu nám dali takú nepohodlnu celé nožičky má s tej ortezy modré.
@simaa111 no cez kolienka by to nemalo ísť. No základ je aby tam bol 90° uhol a abdukcia na široko. A Vaša malička to aj spĺňa. No všimla som si že ramienka má dosť od seba malo by to byť trošku bližšie pri sebe a tým pádom tie popruhy v predu by išli cez stehienka. A ak sa smiem spýtať Vy ste tu pomôcku Pavlíkove remene mali s lekárne alebo z predajne ortopedickych pomôcok. Na obrázku vidieť že sú oveľa pohodlnejšie ako tie moje.

@simaa111 bože len toto nie,... toto je desiatky rokov stará vec... Tübingenská abdukčná ortéza keď už