Je to hnačka z očkovania?
Ahojte moju malu pred týždňom zaockovali proti osypkam dnes dostala vysoke horucky a hnačku neviem či to je nejake vyrusove ochorenie pretoze nevracia aj jej chuti papat alebo to ma z ockovania
Stretli ste sa s niecim podobnym?
Syn tiez cca tyzden po ockovani MMR vakcinou dostal horucku (39,5´C) a hnacku, nevedeli sme mu ju 3 dni zrazit a pediatricka to uzavrela ako virozu. CRP aj rozbor stolice boli negativne. Takze mame take svoje sukromne podozrenie, ze to bola reakcia na ockovanie.
No mohlo sa stať, ja som tiež čítala, že sa môžu objaviť takéto ťažkosti kľudne aj po týždni. Ale doktorka s tým asi aj tak nič nespraví, proste to len bude musieť prejsť a ešte je aj dosť pravdepodobné, že by to ani nepriznala tak ako to urobila doktorka pri mimolimit
Hej, ja som o tom tiez pocula a normalne som z toho vystresovana uz teraz. Viem, ze tu je asi milion tem o ockovani ale normalne sa o tom bojim aj citat, co vsetko sa moze stat
Tiez sme sa s manzelom obavali ockovania, preto sme obe deti dali ockovat az po 1. roku a syn dostal MMR az ako 4,5r.
Je to aj v neziaducich ucinkoch zakze asi je to z toho. Po mmr na 7-10 den. Ale mozu sa aj skor/neskor.