icon

Je to piata choroba alebo alergia?

17. sep 2025

Baby co sa deje môjmu synovi? Včera mu zčervenalo ucho, totálne bordové.. Dve fľaky červené na líci na strane toho červeného ucha a do toho drobné vyrazky na líci, čele apod bradou. K večeru už vyhadzany aj trup a ruky. Poslali sme foto dr tak vral alergia. Nevyzerá to na piatu chorobu? Nemali sme ju tak neviem

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
17. sep 2025

@anonym_autor

halford89
Odpoveď bola odstránená
autor
17. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 nejedol

sisska96
17. sep 2025

Na MK treba diagnostikovať?

jaskolka
17. sep 2025

Ja by som asi tipla naozaj tú 5 chorobu,syn mal pred rokom v septembri tak isto, žiadna teplota,len takéto líca a vysyp na tele. Dcéra to mala aj s teplotou a soplami,takže už som vedela,že to je ono.

autor
17. sep 2025
@jaskolka

Ja by som asi tipla naozaj tú 5 chorobu,syn mal pred rokom v septembri tak isto, žiadna teplota,len takéto líca a vysyp na tele. Dcéra to mala aj s teplotou a soplami,takže už som vedela,že to je ono.

@jaskolka kedy vám to prešlo?

autor
17. sep 2025
@sisska96

Na MK treba diagnostikovať?

@sisska96 musela si?

sisska96
17. sep 2025
@anonym_autor

@sisska96 musela si?

@anonym_autor áno

luciaruz
17. sep 2025

My sme mali toto isté a už na druhý deň bolo lepšie 😊 strašne rýchlo to prebehlo, do pár dní. Tiež som to tipovala na 5.chorobu, lebo sme onoho času nové jedlo ani nezavadzali.

autor
17. sep 2025
@luciaruz

My sme mali toto isté a už na druhý deň bolo lepšie 😊 strašne rýchlo to prebehlo, do pár dní. Tiež som to tipovala na 5.chorobu, lebo sme onoho času nové jedlo ani nezavadzali.

@luciaruz môj má tvár už lepšiu, červené nemá vôbec ani líčko ani ucho. Ale také drobné vyrážky na trupe, krku a na rukách má stále. Tiež nerozumiem čo to je lebo nejedol nič nové, ovocie a zeleninu umývam poriadne takže neviem fakt. Preto ma napadla tá piata choroba. Nemastila si ničím? Prešlo úplne samo?

luciaruz
17. sep 2025
@anonym_autor

@luciaruz môj má tvár už lepšiu, červené nemá vôbec ani líčko ani ucho. Ale také drobné vyrážky na trupe, krku a na rukách má stále. Tiež nerozumiem čo to je lebo nejedol nič nové, ovocie a zeleninu umývam poriadne takže neviem fakt. Preto ma napadla tá piata choroba. Nemastila si ničím? Prešlo úplne samo?

@anonym_autor ano samo to preslo, nedala som žiadnu masť.