icon

Je to šarlach?

mimkapeto
Včera o 18:40

Ahojte Ženy ❤️
Synček má 3 roky dnes ráno mi začal teplotovať do 39 a teraz ma už taký jazyk môže to byť šarlach? 😞 Veľmi sa oňho bojím pediatrička dnes mala dovolenku pridávam fotku jazyka. Ďakujem

Je to šarlach?
zabka79
Včera o 19:17

@mimkapeto sarlach bie je iba na mandiach hnis? Raz nam ho diagnostikovali ale ci to bol on neviem. Mali sme zahnisane mandle

anonym_4f7f8e
Včera o 19:19

No veru vyzera to ako jazyk pri sarlachu

dorizzz
Včera o 19:42
@zabka79

@mimkapeto sarlach bie je iba na mandiach hnis? Raz nam ho diagnostikovali ale ci to bol on neviem. Mali sme zahnisane mandle

@zabka79 nie je, mne bol syn vyhadzany od hlavy po päty, plus “jahodový jazyk”, horučky

anonym_85237c
Včera o 19:55
@dorizzz

@zabka79 nie je, mne bol syn vyhadzany od hlavy po päty, plus “jahodový jazyk”, horučky

@dorizzz dcéra mala sarlach a ani jednu vyrážku, len silné bolesti hrdla a celkovo chorá, crp vysoké. Inak nič. 10 daňové ATB a bolo to OK. Aj z moču sa to potvrdzuje.

parvinka0001
Včera o 20:08

Nie

domka222
Včera o 20:22

Však mu pozri ešte do hrdlo,zväčšené uzliny,prípadne škvrny v ústach. Prečo ťa ale napadol hneď šarlach?

anonym_d2fd36
Včera o 22:31

@mimkapeto Moze byt. Nie je aj jemno vyhadzany? Hlavne, nech ma kludovy rezim. Dcera mala, strasne mi to doktorka prizvukovala, aby to nesadlo na srdce. A jasne ,atb.. potom kontrola, odber mocu, popocuvanie.

memorybaby
Dnes o 01:17

@mimkapeto môj syn ma horúčky, krvavé hrdlo, jazyk rovnaky a obsypane teplo. Potvrdený sarlach. Bola som na pohotovosti dostal antibiotiká

anonym_2dd035
Dnes o 10:04

@mimkapeto keď má dr dovolenku, idem k druhej, veď niekto musí zastupovať. Nie sa pýtať na koňovi.