Je trojmesačná kolika naozaj trojmesačná?
Ahojte maminky.. Asi väčšina bábätiek si tým prešla, tak sa pýtam či u vás to naozaj trvalo 3 mesiace potom bol pokoj. Alebo kratšie? Dlhšie?
Viem ze niekto to porazí aj skôr, a niekto s tým bojuje aj pol roka.. Ale tak hádam sa to nevolá 3 mesačná kolika len tak.
Počula som aj že to skončí preto lebo väčšinou sa začína prikrmovať v 4 mesiaci?
Dokedy vaše detičky boli len na mliečku a dokedy ste s tým bojovali?
Ďakujem 🙂
mojim babam to preslo presne po dovrseni 3.mesiaca
U nás 4 mesiace😉
3,5 mesiaca
Štyri mesiace a tri dni presne. Do troch mesiacov to bolo veľmi zlé, potom sa to už zlepšovalo, dva dni kľud, tri dni kľud. Na posledne si pamätám lebo sme išli na oslavu (teda skoro sme nešli 🤷♀️). Od toho dňa bol pokoj. Mala ma rok a tri mesiace. 😊
3,5 mesiaca u nas
Ahoj, mam 5mesacneho synceka a koliky boli neskutocne peklo...nastastie ten napor ustal fakt po 3mesiacoch...teraz ho este sem tam potrapi nejaky grg a prd ale uz sa to porovnat neda...bolo to zufalstvo.
Ahoj, môj malý mal také tie strašné koliky do 3 mesiacov a poton to utlo akoby... Ale koliky sa nám vracajú pri zúbkoch, ale nie je to už také strašné ako do tých troch mesiacov, viac cvičí na brušku, s nožičkami a je...
My sme začali prikrmovať tuším pri 5. mesiaci, lebo mám veľkého hladoša a na mlieku by do pol roka ako odporúčajú teraz nevydržal.
U syna presne 4 preplakane kolikove mesiace,prestalo zo dna na den...potom zacala dalsia "sranda" -reflux...🤷
Áno u.oboch mojich detí bola trojmesačná. Deti sa rodia s tráviacim traktom ktorý je prakticky sterilny, preto musí dozrieť aby všetko fungovalo správne.
@lyduska13 bohuzial dlho,aj ked zacal papat prikrmy,tak len mini porcie,inak sa mu to tlacilo naspat,ked sa aj viac napil,automaticky stikavka,nevedel spracovat vacsie kusky,automaticky ho naplo...bude mat tri roky a jedlo je stale pre neho nepriatel...dufam,ze to nebude vas pripad,mozno sa vam to casom upravi😊

Ahoj! Aj mojím deťom to prešlo okolo 3-4 mesiaca. Ktohovie prečo. Prikrmovať som začala až začiatkom 6 mesiaca.... Zrejme aj tie črievka a ich pohyblivosť musí dozrieť..