icon

Je výter na čierny kašeľ a chlamýdie po dvoch týždňoch od kašľa dôveryhodný?

31. mar 2026

Je výter u dieťaťa na ck chlamýdie a mykoplazmy cca po 2 týždňoch kašľu spoľahlivý?

tinkavvv
31. mar 2026

Nam to testovali z krvi.

autor
31. mar 2026
@tinkavvv

Nam to testovali z krvi.

@tinkavvv synovi pcr z hrdla alebo nosa,lebo brala aj aj

anonym_cb9708
31. mar 2026

Syna sme po dvoch tyzdnoch obcasneho kasla vzali k lekarke, ktora mu urobila vyter z hrdla a vysiel cierny kasel.

anonym_507806
31. mar 2026

@anonym_autor My kašleme tretí mesiac výtery aj všetky výsledky chlamydie, mykoplazmy, rtg pľúc všetko v norme .Viac ľudí nám povedalo, co sme nemali čierny kašeľ. Ale na to nám asi krv nebral obvodný..čisté zúfalstvo.

anonym_507806
31. mar 2026
@anonym_cb9708

Syna sme po dvoch tyzdnoch obcasneho kasla vzali k lekarke, ktora mu urobila vyter z hrdla a vysiel cierny kasel.

@anonym_cb9708 Ja,som išla na výtery v najvacsej chorobe, mala aj mám veľký kašeľ. Od januára 4 chorá a tak,že nezaberá nič a výtery, Crp Rtg všetko v poriadku.

tinkavvv
31. mar 2026
@anonym_507806

@anonym_cb9708 Ja,som išla na výtery v najvacsej chorobe, mala aj mám veľký kašeľ. Od januára 4 chorá a tak,že nezaberá nič a výtery, Crp Rtg všetko v poriadku.

@anonym_507806 dcera podobne, vsetko mozne vysetrene a vsetko v poriadku. Nakoniec je nasadili liecbu na alergiu a astmu a zabralo za 1 den. Musime to este doriesit na alergologii.

anonym_507806
31. mar 2026
@tinkavvv

@anonym_507806 dcera podobne, vsetko mozne vysetrene a vsetko v poriadku. Nakoniec je nasadili liecbu na alergiu a astmu a zabralo za 1 den. Musime to este doriesit na alergologii.

@tinkavvv Áno čakám 2 mesiace už na alergologiu aj na pľúcne. Aj ja mám bronchitídu a toto presne som mala po covide. Post covidovy kašeľ a pomohla mi alergologia .Aje tiež pamätám 3.m.kašeľ. Dnes sa mi to zase začalo zhoršovať a to už necelý týždeň som kašlala menej. Ja som už tri ci 4c bola,taká chorá a hneď po sebe. 3x atb.Ventolin a vždy len na krátko je lepšie.

autor
1. apr 2026
@anonym_cb9708

@anonym_cb9708 aha,takže to je spoľahlivé? Môj v čase vyterov tiež kaslal cca 2 tyzdne,aký mal tvoj syn kašeľ a akú liečbu?

autor
1. apr 2026
@tinkavvv

@tinkavvv ako stará je dcéra,mala kašeľ?

tinkavvv
1. apr 2026
@anonym_autor

@tinkavvv ako stará je dcéra,mala kašeľ?

@anonym_autor 4 roky, 3 tyzdne kasel a zabrala ta spominana liecba

autor
1. apr 2026
@tinkavvv

@anonym_autor 4 roky, 3 tyzdne kasel a zabrala ta spominana liecba

@tinkavvv kašeľ mal aký,iba v noci či aj cez deň

tinkavvv
1. apr 2026
@anonym_autor

@tinkavvv kašeľ mal aký,iba v noci či aj cez deň

@anonym_autor znel hrozne. Aj cez den aj v noci.

autor
1. apr 2026
@tinkavvv

@anonym_autor znel hrozne. Aj cez den aj v noci.

@tinkavvv aj vykasliaval?

tinkavvv
1. apr 2026
@anonym_autor

@tinkavvv aj vykasliaval?

@anonym_autor skor nie

autor
1. apr 2026
@tinkavvv

@anonym_autor skor nie

@tinkavvv lebo môjmu skôr zatekaju hlieny..či je to pri Tom čiernom tiez

anonym_cb9708
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_cb9708 aha,takže to je spoľahlivé? Môj v čase vyterov tiež kaslal cca 2 tyzdne,aký mal tvoj syn kašeľ a akú liečbu?

@anonym_autor kaslal iba obcas, ziaden dusivy kasel, ale dlho. Nic ine mu nebolo, bral potom dve davky antibiotik.

kleopatra114
1. apr 2026

Ak je choroba “aktuálna” a pcr je spravený správne, tak áno, vysledok by mal byt spoľahlivý.

autor
1. apr 2026
@anonym_cb9708

@anonym_autor kaslal iba obcas, ziaden dusivy kasel, ale dlho. Nic ine mu nebolo, bral potom dve davky antibiotik.

@anonym_cb9708 kaslal cez deň aj v noci?

autor
1. apr 2026
@kleopatra114

Ak je choroba “aktuálna” a pcr je spravený správne, tak áno, vysledok by mal byt spoľahlivý.

@kleopatra114 aktuálne to bolo..kaslal vtedy veľa,a či správne..robili ho v ambulancii..

kleopatra114
1. apr 2026
@anonym_autor

@kleopatra114 aktuálne to bolo..kaslal vtedy veľa,a či správne..robili ho v ambulancii..

@anonym_autor a prečo sa bojíš, že nie je spoľahlivý ? Okrem toho, veď brali aj krv, nie ? Tak budeš mať dvojité potvrdenie. Mojim deťom brali krv len raz, ostatné razy robili už iba pcr a vždy im verím.

autor
Včera o 04:08
@kleopatra114

@anonym_autor a prečo sa bojíš, že nie je spoľahlivý ? Okrem toho, veď brali aj krv, nie ? Tak budeš mať dvojité potvrdenie. Mojim deťom brali krv len raz, ostatné razy robili už iba pcr a vždy im verím.

@kleopatra114 nie len vytery brali