Jedlo pre 16-mesačné dieťa s dlhodobými hnačkami
Prosim vás čo dať jest 16 mesačnému dieťaťu jesť pri hnačkách? Už ich ma 6 deň a stále nič nepomaha, konzultujeme aj s dr.
Má bezmliečnu a bezvaječnú diétu
Rožtek ani chlebik už nechce, ma toho už aj dosť
Suché cestoviny, ryžu, kuracie na vode - to zje
Banán už tiež nechce, mrkvovú polievku už tiež nechce, ani zemiaky 🙈
Všeobecne ani polievky nechce
Vypije dosť čistej vody, detský čierny čaj, rehydratačný roztok aj sa dojči
Lenže stále chodiť že papať papať a ja neviem čo jej dať už
Prosim nejake rady prípadne aj recepty
Ďakujem pekne
Čučoriedková výživa, čučoriedky, piskoty, suchare, slané tyčinky, ryba - losos, pstruh, zemiaky varené so supkou, kralicie mäso
Ja si tiež myslím že je to dlho. Niekolko krat som jej volala povedala že len dieta, veci čo zapekaju a predpisala lieky keďže tesactan nezabral. Toť vše. Už som jej v priebehu týždňa 3x volala že to neni lepšie. Utorok máme isť na výtery
Vyskúšaj nekadex probiotika. Tie pomohli synovi, tiež hnackoval dlho..
Ja si tiež myslím že je to dlho. Niekolko krat som jej volala povedala že len dieta, veci čo zapekaju a predpisala lieky keďže tesactan nezabral. Toť vše. Už som jej v priebehu týždňa 3x volala že to neni lepšie. Utorok máme isť na výtery
@anonym_autor skús uvariť ryžu v kokosovom mlieku so štipkou cejlónskej škorice, môžeš tam postrúhať kúsok jablka a povariť.
Kokos, jablko, škorica majú protizápalové účinky, čistia črevá...
Ďakujem za rady, vyskušame
Ak to trvá 6 dní, tak by som určite urgovala vyšetrenie..pije dostatok? Ešte môžeš urobiť vývar a podávať po dúškoch. Aj ste mali niečo doma - myslím virózu ?
Ďakujem za rady, vyskušame
@anonym_autor ahoj. Čo vám nakoniec zabralo?
@anonym_autor ahoj. Čo vám nakoniec zabralo?
@dadak89 ahoj, nekadex, ryžové chrumky a čučoriedky, to jedla najviac plus čierny čaj detsky. Ak som do nej dostala ryžu, suché cestoviny a banan bol tu úspech.
@anonym_autor Ďakujem za odpoveď🙂a koľko trvala cca u vás hnačka?
@dadak89 3 týždne. U Dr robili vytery a na nič neprišla. Možno zo zubov, zmena prostredia no boh vie čo to bolo 🙂 prajem veľa síl, nech vám to rýchlo prejde
@anonym_autor Ďakujem za odpoveď🙂a koľko trvala cca u vás hnačka?
@dadak89 ešte som zabudla že veľmi dôležitý je ten rehydratačný roztok kvôli dehydratácia a iným veciam
@dadak89 3 týždne. U Dr robili vytery a na nič neprišla. Možno zo zubov, zmena prostredia no boh vie čo to bolo 🙂 prajem veľa síl, nech vám to rýchlo prejde
@anonym_autor Ďakujem veľmi pekne. Dnes sme boli u dr a na hnačku že mám dávať probiotika..malinký mi začal aj riadne sopliť reti deň tak na to že nasivin a uška na to otobacid.. dobre ho prehnalo dnes, aj hlien v stolici mal..tak ja už neviem, predpokladám že to jak mu zatekaju hlieny..o týždeň mame kontrolu..
@anonym_autor Ďakujem veľmi pekne. Dnes sme boli u dr a na hnačku že mám dávať probiotika..malinký mi začal aj riadne sopliť reti deň tak na to že nasivin a uška na to otobacid.. dobre ho prehnalo dnes, aj hlien v stolici mal..tak ja už neviem, predpokladám že to jak mu zatekaju hlieny..o týždeň mame kontrolu..
@dadak89 skús veľa odsávať + Morská voda. Na nádchu u nás pomohol aj inhalovanie, tam som dávala Vincentku. Skus sa poradiť aj v lekárni
@dadak89 skús veľa odsávať + Morská voda. Na nádchu u nás pomohol aj inhalovanie, tam som dávala Vincentku. Skus sa poradiť aj v lekárni
@anonym_autor už mu to prešlo, odsávačka som a dávala vibrocil, mal aj ušká, na to mal otobacid a čo sa týka hnačky, už sa mu stolica upravila ale dala som mu ju vyšetriť, čakáme výsledky.

@anonym_autor 6 dni je dlho, co znamena konzultujeme s dr? Boli ste na vysetreni, spravila vytery, rozbor vzorky stolice?
Este cucoriedky su super, tie upravuju stolicu tak ako treba, ale mam to odskusane len v pripade takych kratkodobych hnaciek, ktore vzniknu z nejakej dietnej chyby.