Kakanie do gatí u trojročného dieťaťa
ahojte žienky, znova som zufalaaaaaaaa, potrebujem sa hlavne ukludniť.
už dlhší čas pozorujem u 3,5ročnej dcery to že ma vždy pokakane gaťušky:( najskôr som to pripisovala tomu že je proste nejako vzdorovita alebo že ma proste take obdobie že naschval kaka do gati miesto nočnika,proste som myslela že to robi naschval, dokonca som ju zato aj karhala. no teraz pozorujem že to asi naschval nebude, pretože ona vela krat ani nevie že je "pokakana" proste na gaťkach ma kus stolice, ako by si len prdla a vyšlo to znej von. často krat už aj uteka na nočnik a nestihne.len teraz mi svokra povedala že ked bola ona mala tiež sa na toto liečila vraj mala niečo so zvieračom. moja romanka ma časte zapaly močovych ciest, neviem či to môže mať suvis aj stym.v pondelok hned bežim k doktorke, chcela som už isť ale ako naschval ma cely tyžden dovolenku. tak sa len chcem spytať či stym mate niektora skusenosť? či sa mam bať alebo to deti robia znejakeho dôvodu a upravi sa to??? predsa je ešte mala ale nemôžem nič zanedbať, bude väčšia,velka a bude to určite neprijemne jej samej :( dakujem za každu radu

@mata95 ahoj, taketo problemy s kakanim moze sposobovat aj mrla detska, castokrat prelieza aj do mocovych ciest, kde sposobuje zapal zavlecenim bakterii z konecnika, tak isto aj zapal pohlavnych organov. Ja by som skusila poriadne preliecit Vermoxom. Nestazuje sa na svrbenie alebo pichanie?