icon

Kašeľ hlavne pred spánkom

prokeinovak
6. nov 2017

Baby prosím poraďte..
Mala ma už druhý deň taký kašel že ma ide poraziť..
Cez deň ani nie hlavne ked ide spať.. poobede a v noci dávam jej aj sirup na kašeľ ale vôbec nezaberá.. 😕 zajtra ideme ku doktorke ale niečo čo jej pomôže aspoň na tu noc

nikuska7
6. nov 2017

Ak ma suchy kasel tak jej mozes dat na noc antihistaminika. Napr Fenistil. To by ju mohlo upokojit a rano hned k mudr

manifika
6. nov 2017

Ma suchy kasel? Nam na suchy kasel pomaha calciovy sirup a Ditustad. Ten je mega 😊 a bez receptu. Synovi velmi pomaha nakrajana cibula. Rychlo sa vyliecte 😊

manifika
6. nov 2017

...teda Ditustat....😊

katka1416
6. nov 2017

Skuste skor dake kvapky,u nas vzdy zaberaju len kvapky,a dat aspon 2 hodky pred spankom. A davam do izby nakrajanu cibulu,vzry spia trocha kludnejsie

prokeinovak
autor
6. nov 2017

Dala som je stop kašeľ sirup .. A fenistil kvapky ..
No len ona ma len rok .. teraz zaspala ale každý chvíľku je hore keď zákašle..
Ma taky dráždivy kašeľ..

manifika
6. nov 2017

Ten Ditustat je presne na drazdivy kasel. Neviem ci mate niekde otvorenu lekaren,ale ten je vynikajuci a je pre deti od 6.mesiacov.

prokeinovak
autor
6. nov 2017

@manifika no práve že nie bývame na dedine a do mesta sa už nemáme ako dostat .. 😕

terezka1947
6. nov 2017

Stopkasel je len bylinkové,to je slabé..skús buď fenistil,ten väčšinou doma má každý,prip.stoptusin,no a keď nič nemáš,taaaak ditiaden na noc aspoň.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
bazoskaa
6. nov 2017

ja mám vždy doma tannen sirup ,tymianový krém a eukasol..kedykolvel ked to príde táto kombinácia zaberie a raz dva je po chrípke...

jarmilafilova
Odpoveď bola odstránená