icon

Kde kúpiť chladivé náplaste Dermaplic pre deti?

6. mar 2025

Mamky dlhodobo majú výpadok chladive naplaste Dermaplic s takým medvedikom. Surne ich potrebujem. Neviete kde by som ich vedela kúpiť? A prečo majú výpadok? :(

danielahamar
6. mar 2025

Ja som ich objednávala z temu. Nikde som ich nezohnala.

autor
6. mar 2025

@danielahamar vieš mi poradiť čo mám dať do lupy?

khirali
6. mar 2025

Vraj sa nepredavaju, pretože bola nejaká chybná šarža alebo niečo a sposobilo to deťom niečo ako spáleniny a zliezla im koža dolu, našla som to v jednej skupine na fb , vacsina mamičiek teraz kupuje tie z DM a že aj lepšie drzia

danielahamar
6. mar 2025

@khirali pozerala som, ktoré z DM? Lebo som váhala, že akú náhradu kupit

autor
6. mar 2025

@khirali čože? To je hrozne niečo

danielahamar
6. mar 2025

Skús aj podľa obrázku , alebo som dala chladiaca náplasť

danielahamar
6. mar 2025

@khirali ďakujem, skúsim aj tie, tu ich majú
https://etabletka.sk/obchod/fevermates-cooling/...

michaelam2
6. mar 2025

https://fevermates.sk/produkt/chladiace-naplast...

Tieto mame…pozeram ze aj benu lekaren ich ma

autor
6. mar 2025

@danielahamar Dakujem 🥹

autor
6. mar 2025

Dakujem idem objednať 🙂

evaachesa
6. mar 2025

Vyhľadaj na sietzdravia.sk podľa lokality a ukáže ti v ktorých lekárňach je dostupná. Len ťa prosím nekupuj nič také z Temu čo dáš dieťaťu priamo na kožu. Tieto veci ktoré prichádzajú na Slovensko z Číny neprechádzajú kontrolou a je vysoká pravdepodobnosť že v tom bude plno bordelu. 🙏

saxana000
6. mar 2025

Ja len staru dobru overenu octanovu mast.. natriet nahrubo a zaviazat.do rana aj tetanovka povolila.

47katka47
11. jún 2025

A su prosim dobre tie febermates aj pri ockpvani ako dermaplic?

lluciiiii
11. jún 2025
@47katka47

A su prosim dobre tie febermates aj pri ockpvani ako dermaplic?

@47katka47 ja som posledné zháňala tiež dermaplic keďže som nevedela že nejsu dostupné a v lekárni mi dali aidplast naplaste sú presne také iste ako bol dermaplic všetky tri deti mi očkovali a tá náplasť im veru pomohla takže odporúčam určite aj túto

47katka47
13. jún 2025
@lluciiiii

@47katka47 ja som posledné zháňala tiež dermaplic keďže som nevedela že nejsu dostupné a v lekárni mi dali aidplast naplaste sú presne také iste ako bol dermaplic všetky tri deti mi očkovali a tá náplasť im veru pomohla takže odporúčam určite aj túto

@lluciiiii dakujem 🙂
A v ktorej lekarni stw ju zohnali prosim? Ja som ju nenasla ani v dr max ani benu lekaren len cez e-lekarne

47katka47
13. jún 2025
@lluciiiii

@lluciiiii mozem sa prosim opytat ci fevermates ste tiez skusali a viete porovnat co je lepsie? 🙂
Dakujem

nami76
6. aug 2025

Priaznivci dermaplic - už je dostupný menil sa dovozca, má nový obal

anonym_fc8865
6. aug 2025
@47katka47

@lluciiiii dakujem 🙂
A v ktorej lekarni stw ju zohnali prosim? Ja som ju nenasla ani v dr max ani benu lekaren len cez e-lekarne

@47katka47 treba podľa mňa pozerať zloženie, alergény napr. mäta, čo sú v náplastiach z Temu a aj Aidplast má

47katka47
20. aug 2025
@anonym_fc8865

@47katka47 treba podľa mňa pozerať zloženie, alergény napr. mäta, čo sú v náplastiach z Temu a aj Aidplast má

@anonym_fc8865 matu moja pedi schvaluje zr ta chladi