Kde nájdem zdravotníka, s ktorým sa môžem poradiť ohľadom 2-ročnej dcéry?
Prosím vás neviete cislo kde by som sa mohla poradiť s nejakým zdravotníkom či ísť alebo neísť na pohotovosť. Ohľadom 2 ročnej dcérky. Mám pocit že som tu zahliadla kedysi nejaké cislo. Ďakujem
Asi myslíš linku 116117
Však sme ti včera v noci písali. Načo chceš ešte rady. ak takto budeš pokračovať tak o pár mesiacov sedíš ako pacient v psych. amb.
Upokoj sa.
Ešte je tu skupina zdravotníci na Mk. Nech ťa tam niekto pridá, ja nie som v skupine.
Však sme ti včera v noci písali. Načo chceš ešte rady. ak takto budeš pokračovať tak o pár mesiacov sedíš ako pacient v psych. amb.
Upokoj sa.
Ešte je tu skupina zdravotníci na Mk. Nech ťa tam niekto pridá, ja nie som v skupine.
@anonym_c4c069 Ja som nepísala včera. Jedna sa o 2 ročne dieťa, ktoré si sucha na krku pod uchom a mrci. Neotoči na tej strane hlavu úplne, len tak na pol. Je nervózna a ma tam úplne už červené vysuchane. Teplotu nemá, soplik ani hrdielko zapálene. Tak sa bojíme o ňu…
Ma na tom mieste aj viditeľný zvýšený pulz
Asi myslíš linku 116117
@pribinak už som tam volala ďakujem ale to je ako volať s mojou mamou, nič sa človek nedozvie…
@anonym_autor keď máš pochybnosti, choď. Ak jej ale nie je nič iné, skôr si z pohotovosti niečo ďalšie prinesies. Ale na pohotovosti veľmi nepomôžu, ak nejde o akutny problém. Skôr pediater a potom uvidíš, kam Ťa nasmeruje lekár.
Zvýšený pulz na tom postihnutom mieste? ? Pulz je v celom tele rovnaký.

Google, AI majú výpadok?
Nová bezplatná, non-stop poradenská linka 116 117 (dostupná od 1. januára 2026) na Slovensku poskytuje konzultácie pri neurgentných zdravotných ťažkostiach, ako sú horúčky, drobné úrazy či zažívacie problémy. Slúži na usmernenie pacienta a odľahčenie tiesňovej linky 155, pričom ju obsluhujú zdravotnícki pracovníci.