Kde nájsť detského gynekológa na východnom Slovensku?
Ahojte, potrebovala by som odporučenie na detskú gynekológiu v na východnom Slovensku - Poprad, Prešov Košice. 6ročné dievčatko trpí od mája hnedým výtokom. Dole je celá červená a pri chôdzi vidno, že ju ti bolí. Niekedy sa sťažuje na šteklenie, pálenie. Matka sa vraj nedokáže dovolať na gynekologiu, aby s ňou išla na vyšetrenie. Je naozaj taký problém urobiť termín u detského gynekológa?
@laurakopcak veď nech sa informuje v zdravotnej poisťovni alebo u svojho pediatra alebo idem klopať od dverí k dverám.
@laurakopcak nie ze nemôže sa dovolať ale matka sa ani nepokusa dovolať... My sme dostali termín behom týždňa...takze hento sú len vyhovorky
Od mája?? Tá matka je kompletná? A s ňou aj všetci, ktorí o tom vedia?
Nie vymýšľa si, keď nieje iné riešenie aj normálny gynekológ pozrie dieťa (ten môj mi takto vyhovel úplne vpohode a zobral nás behom hodiny). Na detskú gynekológiu sa čaká pri akútnom probléme maximálne pár dní.
@laurakopcak Chuda dieta ☹️ pol roka trpi a matka sa iba vyhovara...a to jej matku ani netrapi, ze tymto svojmu dietatu mozno zabezpecila celozivotne gynekologicke problemy, lebo jeden nebol vcas vylieceny? Niektori ludia by fakt nemali byt rodicmi!

@laurakopcak od mája?? No aj keby som ju mala dotrepat na gynekologicky príjem tak radšej, ako ju takto nechať 6 mesiacov. Matka roka!