icon

Kde nájsť detského gynekológa na východnom Slovensku?

laurakopcak
25. nov 2023

Ahojte, potrebovala by som odporučenie na detskú gynekológiu v na východnom Slovensku - Poprad, Prešov Košice. 6ročné dievčatko trpí od mája hnedým výtokom. Dole je celá červená a pri chôdzi vidno, že ju ti bolí. Niekedy sa sťažuje na šteklenie, pálenie. Matka sa vraj nedokáže dovolať na gynekologiu, aby s ňou išla na vyšetrenie. Je naozaj taký problém urobiť termín u detského gynekológa?

nikpa
25. nov 2023

@laurakopcak od mája?? No aj keby som ju mala dotrepat na gynekologicky príjem tak radšej, ako ju takto nechať 6 mesiacov. Matka roka!

nikpa
25. nov 2023

@laurakopcak veď nech sa informuje v zdravotnej poisťovni alebo u svojho pediatra alebo idem klopať od dverí k dverám.

lorin29
25. nov 2023

@laurakopcak nie ze nemôže sa dovolať ale matka sa ani nepokusa dovolať... My sme dostali termín behom týždňa...takze hento sú len vyhovorky

januska12323
25. nov 2023

Od mája?? Tá matka je kompletná? A s ňou aj všetci, ktorí o tom vedia?

tamitamitami
25. nov 2023

Nie vymýšľa si, keď nieje iné riešenie aj normálny gynekológ pozrie dieťa (ten môj mi takto vyhovel úplne vpohode a zobral nás behom hodiny). Na detskú gynekológiu sa čaká pri akútnom probléme maximálne pár dní.

barbora0308
25. nov 2023

@laurakopcak Chuda dieta ☹️ pol roka trpi a matka sa iba vyhovara...a to jej matku ani netrapi, ze tymto svojmu dietatu mozno zabezpecila celozivotne gynekologicke problemy, lebo jeden nebol vcas vylieceny? Niektori ludia by fakt nemali byt rodicmi!