icon

Kde nájsť najlepšie rehabilitačné centrum?

ajka10000
23. aug 2024

Adeli? Ceramina? Hendi centrum? Axis? V ktorom z týchto centier ste boli najviac spokojní? A ktoré z nich je cenovo najdostupnejšie?

mogaa
23. aug 2024

@ajka10000 porovnaj si cenníky...také Adeli je cca 2500 - 3000eur za pobyt....

luciazahornadska
23. aug 2024

Za nás Axis. 🙂 Chodíme s 2 deťmi a vždy vidíme veľké pokroky. 🙂

eva08
24. aug 2024

Ahoj, cenovo najdostupnejsie je Ceremina, Axis a Hendi sú odidenci z Adeli, v Axise som nebola ale mali sme ísť,Hendi bolo dobre ale cenovo je to dosť a je to pri ceste za mňa mňa moc nie,v Adeli nebolo zle pokrok sme videli kuchyna obedy nic moc za tu cenu,
@mogaa 3000ti do Adeli nestačí to je malo
Za mňa jednoznačne CERMINA,krásne priestory, cítiš sa ako doma,krásny dvor úplný relax,a správanie ci riaditeľky alebo terapeutov úžasný,naozaj ako domáce prostredie,tam sme sa cítili najlepšie.

ajka10000
autor
26. aug 2024

@eva08 Ďaķujem za odpoveď tak asi skusim ceraminu a cenovo je to asi koľko?

eva08
26. aug 2024

@ajka10000 mi sme boli pred dvomi rokmi, tak sme dávali 1720 to bola cena za cvičenie a už aj ubytovanie na 2tyzdne, v adeli mesiac predtým ako sme boli v ceremine mé platili 3800 a oblek navyše stojí nejakú 1000ku

luciazahornadska
26. aug 2024

@ajka10000 Axis je lacnejší ako Adeli (ale kvalitou porovnateľný). ;) Záleží od toho, koľko rokov má dieťa. Za syna platíme 2200€ (baby program do 3 rokov) a za dcéru necelé 3000€ (je tam aj cvičenie v obleku).

ajka10000
autor
27. aug 2024

@eva08 ďakujem za info

ajka10000
autor
27. aug 2024

@luciazahornadska aj Vám ďakujem.

cathycathy
27. aug 2024

@ajka10000 skúste pozrieť aj centrum Natália - Hlohovec. Sú cenovo dostupní, len neviem aké majú teraz čakacie lehoty 🙂

ajka10000
autor
27. aug 2024

@cathycathy pozriem ďakujem

m4tr0s
22. mar 2025

Ahojte, rád by som sa spýtal na denný harmonogram a na čo sa pripraviť. Máme teraz doslova voľný program a aj keď sme boli s malým v Tetise, tak sme mali s malým 2 max 3
procedúry denne. Teraz keď vidím rozpis na Baby program Adeli, tam to vychádza na 5-10 procedúr na deň
Ako ste to stíhali a o koľkej ste začínali-končili ?

eva08
23. mar 2025

@m4tr0s Ahoj v Adeli prejde deň neskutočne rýchlo. Ráno stihnete raňajky, a potom na aký čas ste masáž,cvičenie,masáž,kysli.... potom obed chvíľa voľná a potom znova masáž,cvičenie, tam začína každé cvičenie na minútu presne.

m4tr0s
24. mar 2025

@eva08 dakujem, bude to narocne ale stoji to za tu snahu

eva08
24. mar 2025

@m4tr0s určite to stoji za to vyskúšanie,ja dom tam bola s dvomi deťmi jedno zdravé a druhe choré,tak mne to išlo ešte rýchlejšie, skúste si pozrieť aj CEREMINU

angelheart
2. máj 2025
@luciazahornadska

@ajka10000 Axis je lacnejší ako Adeli (ale kvalitou porovnateľný). ;) Záleží od toho, koľko rokov má dieťa. Za syna platíme 2200€ (baby program do 3 rokov) a za dcéru necelé 3000€ (je tam aj cvičenie v obleku).

@luciazahornadska síce staršia diskusia, ale môžem sa opýtať na Axis, prosím? Zvažujem pre dcéru 6-ročnú. Ako to tam prebieha? Boli ste aj ubytovaní? Vopred ďakujem.

m4tr0s
2. máj 2025
@angelheart

@luciazahornadska síce staršia diskusia, ale môžem sa opýtať na Axis, prosím? Zvažujem pre dcéru 6-ročnú. Ako to tam prebieha? Boli ste aj ubytovaní? Vopred ďakujem.

@angelheart My sme boli teraz v AXISe na program BABY. Režim bol tvrdý na moju manželku, ale rozumný. Dostali sme vždy rozpis programu na týždeň. Náš deň sa začínal o 9:40 stimuláciou reflexných zón (rozcvička) 20 min - cvičenie s malým na 60 min - masáž po cvičení 30 min - obedná pauza na spánok 2,5 hod - facilitácia autonómneho pohybu 30 min (cvičenie) - masáž 30 min - Variabilne osteopatická neuroreflexia (chiropraktik , popuká kĺby, ponaťahuje svaly a uvoľní napätie) // logopédia - na záver bol oddychový Oxigenoterapia + magnetoterapia + bioptron nasvecovanie.
Deň sa končil o 16:00
V deň príchodu sme mali lekársku prehliadku o 10 hod a v posledný deň sme mali výstupnú . Program sa dal mierne upraviť, raz malý nezaspal v čas a tak posunuli poobedné cvičenie o 30 minút aj s masážou po ňom. Chiropraktika sme mali teda na výstupnej prehliadke. o deň neskôr.
Na synovi vidíme posun k lepšiemu. Pomohli mu, cvičenie bolo doslova klasické, pokúšali sme sa ho stále rozveseliť. Ale nepodarilo sa nám to.
Za nás iba odporúčame.
Pozreli sme si aj izby, tie sú pekné, jediný problém vidím ak si chcete viac vyvárať, nepozeral som poctivo kuchynku, ale nájdu sa tam
príbory,
taniere ,
poháre,
zopár hrncov,
panvice
Rýchlovarná kanvica
šporák
mikrovlnka
chladnička (spoločná)
umývadlo
Jedinú reklamáciu ktorú som postrehol za 12 dní nášho výskytu v AXISe bola jedna zmiznutá lyžička pre dieťa.
Izby majú bezbariérovú kúpeľňu (vana, sprchový kút, umývadlo), veľkú manželskú posteľ, skriňu, stôl a stoličku. Izba ktorú som si pozrel bola priestranná. Na chodbe nájdete aj práčovňu pre ubytovaných hostí a rehabilitácie máte pár poschodí nižšie výťahom. Cena sa na jar 2025 pohybovala 60 eur za doprovod pacienta na noc+18 eur za druhú doprovodnú osobu.
My sme bývali v meste cez Booking / airbnb
https://sk.airbnb.com/rooms/22730367?source_imp...
Cena bola podobná, nevýhoda, domáca pani si účtuje aj deti do 2 rokov, čo ydvíha cenu nad cenu od AXISu. MHD na ostrov neexistuje v časoch pre pacientov. Každé ráno sme išli pešo na kúpeľný ostrov. Nepršalo a tak nám to nevadilo.
Celkovo môžem iba odporučiť návštevu AXISu. Prístup personálu bol ľudský a musím zhodnotiť, že zamestnanci s ktorými sme prišli do styku boli profesionálni a mali radi deti.

angelheart
2. máj 2025
@m4tr0s

@angelheart My sme boli teraz v AXISe na program BABY. Režim bol tvrdý na moju manželku, ale rozumný. Dostali sme vždy rozpis programu na týždeň. Náš deň sa začínal o 9:40 stimuláciou reflexných zón (rozcvička) 20 min - cvičenie s malým na 60 min - masáž po cvičení 30 min - obedná pauza na spánok 2,5 hod - facilitácia autonómneho pohybu 30 min (cvičenie) - masáž 30 min - Variabilne osteopatická neuroreflexia (chiropraktik , popuká kĺby, ponaťahuje svaly a uvoľní napätie) // logopédia - na záver bol oddychový Oxigenoterapia + magnetoterapia + bioptron nasvecovanie.
Deň sa končil o 16:00
V deň príchodu sme mali lekársku prehliadku o 10 hod a v posledný deň sme mali výstupnú . Program sa dal mierne upraviť, raz malý nezaspal v čas a tak posunuli poobedné cvičenie o 30 minút aj s masážou po ňom. Chiropraktika sme mali teda na výstupnej prehliadke. o deň neskôr.
Na synovi vidíme posun k lepšiemu. Pomohli mu, cvičenie bolo doslova klasické, pokúšali sme sa ho stále rozveseliť. Ale nepodarilo sa nám to.
Za nás iba odporúčame.
Pozreli sme si aj izby, tie sú pekné, jediný problém vidím ak si chcete viac vyvárať, nepozeral som poctivo kuchynku, ale nájdu sa tam
príbory,
taniere ,
poháre,
zopár hrncov,
panvice
Rýchlovarná kanvica
šporák
mikrovlnka
chladnička (spoločná)
umývadlo
Jedinú reklamáciu ktorú som postrehol za 12 dní nášho výskytu v AXISe bola jedna zmiznutá lyžička pre dieťa.
Izby majú bezbariérovú kúpeľňu (vana, sprchový kút, umývadlo), veľkú manželskú posteľ, skriňu, stôl a stoličku. Izba ktorú som si pozrel bola priestranná. Na chodbe nájdete aj práčovňu pre ubytovaných hostí a rehabilitácie máte pár poschodí nižšie výťahom. Cena sa na jar 2025 pohybovala 60 eur za doprovod pacienta na noc+18 eur za druhú doprovodnú osobu.
My sme bývali v meste cez Booking / airbnb
https://sk.airbnb.com/rooms/22730367?source_imp...
Cena bola podobná, nevýhoda, domáca pani si účtuje aj deti do 2 rokov, čo ydvíha cenu nad cenu od AXISu. MHD na ostrov neexistuje v časoch pre pacientov. Každé ráno sme išli pešo na kúpeľný ostrov. Nepršalo a tak nám to nevadilo.
Celkovo môžem iba odporučiť návštevu AXISu. Prístup personálu bol ľudský a musím zhodnotiť, že zamestnanci s ktorými sme prišli do styku boli profesionálni a mali radi deti.

@m4tr0s veľmi pekne ďakujem, pomohli ste mi ❤️

luciazahornadska
3. máj 2025
@angelheart

@angelheart My sme v Axise veľmi spokojní, boli sme už na 4 pobytoch a ideme na 5. Chodíme s 2 deťmi - 2,5 ročný syn má program Axis Baby (ten je pre deti do 3 rokov).. 6,5 ročná dcéra má program Axis Cognitive. Program je naozaj intenzívny - dcéra ráno začína cvičením, pokračuje masážou, biofeedback, logopédia, kyslík, bioptron, vrámci programu má aj manuálnu terapiu, plávanie (2× za pobyt), cvičenie v Spider a závesnom systémem. Vždy vidíme veľké pokroky - či už v pohybe ale aj v komunikácii. Ubytovaní sme priamo v Axise - je to pre nás najpohodlnejšie (zvezieme sa výťahom a sme na terapiách). Kuchynka je plne vybavená. 🙂 Na našom IG profile Výnimoční súrodenci máme aj zostrihy z pobytov.

angelheart
4. máj 2025
@luciazahornadska

@angelheart My sme v Axise veľmi spokojní, boli sme už na 4 pobytoch a ideme na 5. Chodíme s 2 deťmi - 2,5 ročný syn má program Axis Baby (ten je pre deti do 3 rokov).. 6,5 ročná dcéra má program Axis Cognitive. Program je naozaj intenzívny - dcéra ráno začína cvičením, pokračuje masážou, biofeedback, logopédia, kyslík, bioptron, vrámci programu má aj manuálnu terapiu, plávanie (2× za pobyt), cvičenie v Spider a závesnom systémem. Vždy vidíme veľké pokroky - či už v pohybe ale aj v komunikácii. Ubytovaní sme priamo v Axise - je to pre nás najpohodlnejšie (zvezieme sa výťahom a sme na terapiách). Kuchynka je plne vybavená. 🙂 Na našom IG profile Výnimoční súrodenci máme aj zostrihy z pobytov.

@luciazahornadska veľmi pekne ďakujem. A ešte by som mala otázku k strave, stravujete sa u nich, či niekde inde, či varíte? Prípadne nejaké tipy, na čo nezabudnúť..
Zajtra tam plánujem volať a skúsim dohodnúť termín.

luciazahornadska
4. máj 2025
@angelheart

@luciazahornadska veľmi pekne ďakujem. A ešte by som mala otázku k strave, stravujete sa u nich, či niekde inde, či varíte? Prípadne nejaké tipy, na čo nezabudnúť..
Zajtra tam plánujem volať a skúsim dohodnúť termín.

@angelheart Dá sa stravovať aj u nich v hotelovej reštaurácii - my sme mali raz počas pobytu stravu ale vychádzalo to dosť draho... Odvtedy jedlo riešim donáškou cez Wolt. 🙂 Jedlo nám dovezú priamo na vrátnicu. Dá sa aj variť, kuchynka je plne vybavená a chladnička je na každej izbe, ale to ja nestíham popri 2 cvičiacich deťoch. 🙂

angelheart
4. máj 2025
@luciazahornadska

@angelheart Dá sa stravovať aj u nich v hotelovej reštaurácii - my sme mali raz počas pobytu stravu ale vychádzalo to dosť draho... Odvtedy jedlo riešim donáškou cez Wolt. 🙂 Jedlo nám dovezú priamo na vrátnicu. Dá sa aj variť, kuchynka je plne vybavená a chladnička je na každej izbe, ale to ja nestíham popri 2 cvičiacich deťoch. 🙂

@luciazahornadska aha, ok, takže nie je problém objednať aj inde a zjesť tam. Super. Veľmi pekne ďakujem.