icon

Kde ste dali robiť obriezku malým deťom?

kstranova
12. sep 2025

Ahojte, napíšte mi prosim kde ste dali robiť obriezku vašim malým deťom. Môj ma 2,5 r. a v našom meste operujú až od 3 rokov. Poslali nás do NÚDCH no tam je čakanie pól roka. Pozerám aj súkromné kliniky, ktoré robia deti, no neviem nájsť nikde recenzie, kto by mal reálnu skúsenosť s malými deťmi v súkromných klinikách. Kľudne odporúčte aj štátnu, prosim. Ďakujem 🙂

janka1011
12. sep 2025

@kstranova načo chceš 2.5 ročnému dať robiť obriezku?

anonym_b07893
12. sep 2025
@janka1011

@janka1011 KE - MUDr kurcinová

kstranova
autor
12. sep 2025
@janka1011

@janka1011 tato otazka znie ako keby som mu isla dat napichat pery … zdravotny dovod . Prosim vas nerieste to, prispevok nie je pre vas . Ak ma vase dieta zdravotne problemy a povedia vam ze treba dat obriezku, tak ju jednoducho date, pokial nie ste totalne retardovana 🙂 pekny den

janka1011
12. sep 2025
@kstranova

@janka1011 tato otazka znie ako keby som mu isla dat napichat pery … zdravotny dovod . Prosim vas nerieste to, prispevok nie je pre vas . Ak ma vase dieta zdravotne problemy a povedia vam ze treba dat obriezku, tak ju jednoducho date, pokial nie ste totalne retardovana 🙂 pekny den

@kstranova práveže sa veľmi mýliš a ak si dáš tú námahu a prečítaš tu témy o detskej obriezke, ktorých je neúrekom zistíš, že v 90% prípadoch lekári nariaďujú obriezku takto malým deťom úplne zbytočne a nezmyselne.
Aj môj syn bol jedným z nich, nemal ani 3 roky, keď ma na urológii presvedčili že obriezka je jediná cesta. Našťastie nie som retardovaná a o tejto téme som čo to naštudovala a hlavne prečítala skúsenosti iných mamičiek a termín som pred zákrokom zrušila. O chvíľu je dospelý a čuduj sa svete, žiadna obriezka nebola potrebná. V tomto by som fakt slepo neverila doktorom, lebo Slovensko je v tomto totálne zaostalé, v iných krajinách už prišli na to, že príroda si poradí aj sama.